Harry Potter - Complete 8-Film Collection  Blu-Ray

Regisseur(s): Chris Columbus
Alan Rickman, Daniel Radcliffe, Emma Watson, Gary Oldman, Helena Bonham Carter, John Hurt • Blu-Ray eci.nl klanten

€ 43,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen

Harry Potter - Complete 8-Film Collection is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De complete set met alle Harry Potter-films!

Harry Potter en de Steen der Wijzen (Harry Potter and the Philosopher's Stone) - Het magische avontuur begint als Harry Potter een uitnodiging krijgt voor Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus.

Harry Potter en de Geheime Kamer (Harry Potter and the Chamber of Secrets) - Auto’s vliegen, bomen slaan en een mysterieuze huiself probeert Harry voor een groot gevaar te behoeden als hij terugkeert voor zijn tweede jaar.

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) - Harry staat oog in oog met de door en door slechte Dementors, moet een weerwolf te slim af zijn en ontdekt de waarheid over de ontsnapte gevangene van Azkaban – Sirius Zwarts.

Harry Potter en de Vuurbeker (Harry Potter and the Goblet of Fire) - Harry neemt het op tegen een dodelijke draak, woeste waterdemonen en een betoverde doolhof en valt uiteindelijk in handen van Hij Die Niet Genoemd Mag Worden.

Harry Potter en de Orde van de Feniks (Harry Potter and the Order of the Phoenix) - Als maar weinig mensen geloven dat Heer Voldemort is teruggekeerd, moet Harry zijn vrienden in het geheim voorbereiden op de komende tovenaarsoorlog.

Harry Potter en de Halfbloed Prins (Harry Potter and the Half-Blood Prince) - Terwijl Heer Voldemort zijn greep op zowel de dreuzel- als tovenaarswereld verscherpt, zoeken Harry en Perkamentus naar een manier om Voldemort voorgoed uit te schakelen.

Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows part I) - Harry, Ron en Hermelien beginnen aan hun missie om het geheim achter Voldemorts kracht te vinden en vernietigen - de Gruzielementen. Nu ze alleen en op de vlucht zijn, moeten de drie meer dan ooit op elkaar vertrouwen… maar duistere krachten dreigen hen uit elkaar te drijven.

Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows part II) - In de heldhaftige finale ontaardt de strijd tussen de goede en de kwade krachten uit de toverwereld in een allesvernietigende oorlog. Alles staat op alles, niemand is meer veilig. Maar misschien moet Harry zich opwerpen en het hoogste offer brengen, naarmate de beslissende eindstrijd met Heer Voldemort dichterbij komt. En dan houdt alles op.
Boxsets met korting

Details:

EAN5051888195833
TaalDuits, Engels, Frans, Nederlands
OndertitelingFrans, Nederlands
Aantal Blu-Rays11
UitvoeringBlu-Ray
Speelduur1178
FilmmaatschappijWarner Home Video
Verschijningsdatum
Schermformaat1080p High Definition, High Definition 1.78:1, High Definition 16:9
GeluidsformaatDTS-HD Master Audio 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld
SerieHarry Potter
Karakter(s)Harry Potter
Afmetingen190 x 136 x 170 mm.
Gewicht300 gr.

Recent bekeken producten