Gopro - De 36 Belangrijkste Golflessen In Beeld Beginners

• DVD

€14,99

€13,99

Je bespaart 7%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Technische golfinstructies voor iedereen die de basis van de golfsport onder de knie wil krijgen of zijn/haar spel wil verbeteren. In 36 gerichte filmpjes worden je de meest belangrijke facetten van alle spelonderdelen bijgebracht.

De eerste Nederlands gesproken golfinstructie DVD-serie die je per spelonderdeel bijbrengt wat de meest essentiële punten zijn. Zo wordt bijvoorbeeld de swing compleet uitgelicht zodat je telkens een gerichte les krijgt over de houding, de aim, de achterzwaai, het raakmoment en de follow through. Volgens hetzelfde systeem komen natuurlijk ook spelonderdelen als het pitchen, het choppen, de bunker en het putten aan bod.

In combinatie met de Golf Regels DVD van GoPro! heb je het ideale pakket in handen om niet alleen het vernieuwde GVB-examen te halen, maar ook om je spel sneller maar vooral beter te maken.

De instructiefilmpjes worden gepresenteerd door Bryan Seton. Een Nederlandse golf professional en leraar die één van de beste opleidingen ter wereld gevolgd heeft: The British PGA aan The Belfry. Voor iedereen die zijn GVB wil halen, of speelniveau GVB – handicap 29 heeft.

Details:

EAN8717662561719
TaalEngels
UitvoeringDVD
Speelduur105
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Extra's

  • 36 BELANGRIJKSTE GOLFLESSEN IN BEELD

Recent bekeken producten