Geluk En Gezondheid In Eigen Hand 2 - Liefdevolle Relaties

• DVD

€ 9,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Marianna Farfalla studeerde andragogiek ( een kruising tussen sociologie, psychologie en filosofie ) en specialiseerde zich in Gestalt, psychosynthese, Intuïtieve ontwikkeling en Padwerk. Ze werkte vele jaren o.a. als docente in het HBO en als psychotherapeute. Rond haar 40ste jaar vertrok ze naar Toscana en schreef twee boeken over geluk en gezondheid.

Materieel gaat het ons beter dan ooit maar toch voelen veel mensen zich ongelukkig, gestresst en opgejaagd. Marianna Farfalla laat in haar documentaire de oorzaken van onze onvrede zien en geeft aan hoe we ons weer gelukkig en ontspannen kunnen voelen. De hele documentaire is opgenomen in het schitterende Toscana waar Marianna woont en bestaat uit vier delen:
1: Leven vanuit je eigen geluksbron
2: Liefdevolle relaties
3: Een gezonde leefstijl
4: Grote mondiale problemen en de oplossing

Liefdevolle relaties Deel 2: we hebben niet goed geleerd om onszelf en anderen lief te hebben omdat we geld en uiterlijk vertoon najagen. Via de reclame krijgen we absurde ideaalbeelden opgelegd waardoor we een negatief zelfbeeld krijgen. Partners hebben geen tijd meer voor elkaar, ouders hebben het te druk om een goede gids te zijn voor hun kinderen. In dit deel laat Marianna zien hoe je af kunt rekenen met al die maatschappelijke eisen en hoe je weer op een positieve en liefdevolle manier met jezelf en je gezinsleden om kunt gaan, zodat je huis een veilige haven wordt waar je echt jezelf mag zijn.

Details:

EAN8717377006369
TaalNederlands
OndertitelingEngels
UitvoeringDVD
Speelduur60
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten