Geluk En Gezondheid In Eigen Hand 1 - Leven Vanuit Je Eigen Geluksbron

• DVD

€ 9,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Marianna Farfalla studeerde andragogiek ( een kruising tussen sociologie, psychologie en filosofie ) en specialiseerde zich in Gestalt, psychosynthese, Intuïtieve ontwikkeling en Padwerk. Ze werkte vele jaren o.a. als docente in het HBO en als psychotherapeute. Rond haar 40ste jaar vertrok ze naar Toscana en schreef twee boeken over geluk en gezondheid.

Materieel gaat het ons beter dan ooit maar toch voelen veel mensen zich ongelukkig, gestresst en opgejaagd. Marianna Farfalla laat in haar documentaire de oorzaken van onze onvrede zien en geeft aan hoe we ons weer gelukkig en ontspannen kunnen voelen. De hele documentaire is opgenomen in het schitterende Toscana waar Marianna woont en bestaat uit vier delen:
1: Leven vanuit je eigen geluksbron
2: Liefdevolle relaties
3: Een gezonde leefstijl
4: Grote mondiale problemen en de oplossing

Leven vanuit je eigen geluksbron Deel 1: in dit deel legt Marianna uit dat we allemaal geboren worden met een natuurlijk vermogen om gelukkig te zijn, onze innerlijke geluksbron. Helaas worden we van deze bron afgesneden en wordt ons ingehamerd dat we alleen maar gelukkig kunnen worden als we zoveel mogelijk geld verdienen. Marianna laat zien hoe we het contact met onze bron weer kunnen herstellen en zelfbewust zijn en zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen. We leren af te rekenen met negatieve gedragspatronen en hoe wij via positief denken en creatief visualiseren al onze dromen kunnen realiseren.

Details:

EAN8717377006352
TaalNederlands
OndertitelingEngels
UitvoeringDVD
Speelduur69
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Extra's

  • .. GELUKSBRON

Recent bekeken producten