Gaiam - The Firm - 20 Minuten Gewichtsverlies

Gaiam • DVD

€ 5,99

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De topinstructeurs Alison Davis-McLain en Emily Welsh helpen je om een totale figuurtransformatie te bereiken met oefeningen van 20 minuten per dag, 3 dagen per week. Deze uiterst geavanceerde cardio- en krachttrainingintervallen in 20 MINUTEN GEWICHTSVERLIES halveren de tijd dat je met oefeningen bezig bent. Elke oefening bevat “Mini Bursts” — een baanbrekende techniek die je metabolisme snel activeert en het verbranden van calorieën aanjaagt, om je te helpen de gewenste resultaten in de beperkt beschikbare tijd te bereiken.

VERBRANDEN & VERSTEVIGEN (20 minuten)
Deze lage impact krachttraining met dumbbells is perfect voor het creëren van strakke spieren en het verbranden van vet. Krachttrainingen gecombineerd met intensieve Mini Bursts maken je slanker, strakker en gespierder dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

INTENSIEVE CARDIO-TRAINING (20 minuten)
Verhoog de intensiteit nog meer door kettlebell swings toe te passen met de dumbbell en figuurcorrigerende Mini Bursts die uit combinaties van cardio-oefeningen en snelle bewegingen bestaan. Deze versnelde gewichtsverliesoefeningen resulteren in een intensieve calorieverbranding voor een adembenemend fit figuur.

Details:

EAN5021123148375
TaalDuits, Engels, Nederlands
UitvoeringDVD
Speelduur51
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieOnbekend
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.
Regio0   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • 20 MINUTEN GEWICHTSVERLIES // PAL/ALL REGIONS

Recent bekeken producten