Fun For Kids Pack

• DVD

€ 5,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

- Robinson Crusoe: Vijfentwintig jaar geleden strandde Robinson Crusoe met zijn pratende papagaai op een onbewoond eiland. Hoewel, onbewoond? Wat doen die voetstappen daar in het zand?

- Tarzan: Baby Tarzan groeit op tussen de apen van Afrika. Maar hoe ouder hij wordt, hoe meer hij zich een eenling gaat vinden tussen zijn harige soortgenoten.

- Engie Benjy 1 - Maakt het beter: En, wat gaan we doen, Daan?’ vraagt Engie Benjy iedere keer wanneer het Engie Reparatie Team een probleem tegenkomt.

- De Prins en de Bedelaar: Ergens in Londen werden er twee jongens geboren. Eentje was heel erg arm en heette Edward. De andere had heel erg rijke ouders en heette Tom. Op een dag ontmoeten Edward en Tom elkaar op straat.

- Anastasia: Anastasia is een prinses aan het Russische hof. Op een dag wordt het kasteel en het Russische rijk overgenomen door de boze Rasputin.

- The mystery of Black Rose Castle: Diep in een donker bos staat black rose castle, het middeleeuwse kasteel waar Bobby, Martin en Fiona tijdens hun vakantie bij hun oom komen logeren.

- De Leeuwenkoning: Dit spannende sprookje gaat over de rechtvaardige maar meedogenloze koning van de jungle Maximillion. Max wordt ontvoerd door zijn aartsvijand de hyena, die het liefst zelf koning wil worden.

- Sneeuwwitje: Er werd eens een baby’tje geboren met een huid zo wit als sneeuw, lippen rood als bloed en haar zo zwart als ebbenhout. Iedereen noemde haar Sneeuwwitje en hield heel veel van haar.

- Superman: De magnetische telescoop: Een krankzinnige wetenschapper heeft een magnetische telescoop uitgevonden, waarmee hij komenten naar de aarde lokt.

Tracklist

  1. 1. Robinson Crusoe
  2. 2. Tarzan
  3. 3. Engie Benjy Deel 1: Maakt Het Beter
  4. 4. De Prins En De Bedelaar
  5. 5. Anastasia
  6. 6. The Mystery Of Black Rose Castle
  7. 7. De Leeuwenkoning
  8. 8. Sneeuwwitje
  9. 9. Superman: De Magnetische Telescoop

Details:

EAN8717662556302
TaalEngels, Nederlands
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur414
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatStereo
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten