Foyle's War - Seizoen 5

Anthony Horowitz • DVD eci.nl klanten

€16,99

€15,99

Je bespaart 6%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Michael Kitchen (James Bond - The World is Not Enough) is detective Christopher Foyle in deze schitterende misdaadserie. Foyle's War speelt zich af in het idyllische landschap van zuidelijk Engeland. De tegenstelling is groot met de slagvelden van de Tweede Wereldoorlog. Foyle levert strijd met alledaags kwaad, in een extreem gevaarlijke tijd.

Plan of Attack
Een jonge man met een luchtfoto van een Duits dorp op zak wordt dood gevonden in een bos. Foyle heeft inmiddels zijn baan als detective opgezegd, en zijn opvolger Meredith is er van overtuigd dat het hier om zelfmoord gaat. Milner weet echter dat de jongen is vermoord en dat Foyle hem kan helpen dit te bewijzen. Als er vervolgens schoten gelost worden buiten het politiebureau en Meredith vermoord blijkt te zijn, zit er voor Foyle toch niets anders op dan zijn oude baan weer op te pakken en de puzzelstukjes bij elkaar te zoeken.

Broken Souls
De oorlog heeft grote mentale sporen achtergelaten bij vele inwoners van Hastings. De 14-jarige telegrambezorger Tommy heeft meer slecht nieuws bezorgd dan hij zich wil herinneren. Fred Dawson, een vrijgelaten krijgsgevangene, heeft met eigen ogen gezien wat de oorlog heeft aangericht bij onschuldige vrouwen en kinderen. Gevechtspiloot Peter Phelps heeft collega?s voor zijn ogen zien verbranden en de Joodse psychiater Josef Novak vreest voor zijn familieleden, die naar een concentratiekamp in Polen zijn gedeporteerd. Als een medewerker van het ziekenhuis dood wordt aangetroffen, zijn er vele verdachten en moet Foyle tussen de brokstukken van hun oorlogservaringen op zoek naar de waarheid.

All Clear
De laatste dagen van de oorlog zijn aangebroken en Hastings bereid zich voor op de overwinningsfestiviteiten. Het einde van de oorlog betekent voor Foyle dat hij met pensioen gaat en hopelijk de terugkeer van zijn zoon Andrew. Milner maakt kans op een promotie en een overplaatsing ?n hij moet zich voorbereiden op het aankomende vaderschap. Alleen Sam weet nog niet precies wat ze zal gaan doen, iets dat haar flink begint te storen. Dan wordt er een lijk ontdekt in een museum en moet het team nog één laatste moord oplossen.

Details:

EAN8713045219130
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur300
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
SerieFoyle's War
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)

Extra's

  • PAL/REGION 2 // FT. MICHAEL KITCHEN

Recent bekeken producten