Focus  Blu-Ray

Regisseur(s): Glenn Ficarra, John Requa
Adrian Martinez, BD Wong, Gerald McRaney, Margot Robbie, Rodrigo Santoro, Will Smith • Blu-Ray

€ 6,99

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 15-02-2017

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Nicky is een doorgewinterd meester in misleiding, die een relatie krijgt met beginnende oplichter Jess. Terwijl hij haar de kneepjes van het vak leert komt ze iets té dichtbij, en Nicky breekt de relatie af. Drie jaar later verschijnt Jess – nu een volleerd femme fatale - opeens in Buenos Aires tijdens een belangrijke autorace, en leidt ze Nicky af tijdens het uitvoeren van één van zijn riskante plannen.
Blu-ray toppers onder 10 euro

Reviews & recensies

Lieg, bedrieg, maar verlies nooit je focus!

Een perfecte match! Dat moeten de casting-directors van Focus hebben gedacht. En ze hadden gelijk: de chemie tussen Will Smith en Margot Robbie (The Wolf of Wall Street) speelt een hoofdrol in dit geslaagde actie drama van regisseurs Glenn Ficarra en John Requa. Will Smith schittert in deze heerlijke actiefilm als de doorgewinterde con man Nicky, die van oplichting zijn beroep heeft gemaakt. Op een dag ontmoet hij de beginnende oplichtster Jess, neemt haar onder zijn hoede en leert haar de fijne kneepjes van het vak. Maar als romantiek in het spel komt beseft Nick dat misleiding en liefde zaken zijn die niet zo goed samen gaan en verbreekt hun relatie. Als hij drie jaar later - tijdens een zeer lucratieve zwendelklus - de inmiddels volleerde oplichtster Jess tegenkomt lopen de zaken volledig uit de hand... Focus is een prima film voor een heerlijk avondje topentertainment!

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN5051888209424
TaalEngels, Frans
OndertitelingDeens, Engels voor doven en slecht horenden, Frans, IJslands, Nederlands, Noors, Zweeds
UitvoeringBlu-Ray
Speelduur105
Verschijningsdatum
SchermformaatHigh Definition 1.78:1, High Definition 16:9
GeluidsformaatDTS-HD Master Audio 7.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerGeweld, Grof Taalgebruik
Afmetingen190 x 136 x 17 mm.
Gewicht100 gr.

Extra's

  • Deleted scenes and alternate opening;Margot Robbie: Stealing Hearts;Masters of Misdirection: The Players in a Con;Will Smith: Gentleman Thief

Recent bekeken producten