FC De Kampioenen - Seizoen 11 & 12

An Swartenbroekx, Ann Tuts, Danni Heylen, Johny Voners, Loes van den Heuvel, Marijn Devalck • DVD

€21,99

€19,90

Je bespaart 10%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 4 dagen geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Reeks 11: F.C. De Kampioenen is nog steeds met straatlengtes voorsprong de populairste Vlaamse sitcom. De komische misverstanden in de kantine en daarbuiten zorgen voor hilarische momenten. De dorpspastoor heeft Boma gevraagd om de kerststal te bevolken met mensen uit de ploeg. Zowel Carmen als Doortje voelen zich geroepen om de ‘Heilige Maagd’ Maria uit te beelden. Pol heeft met zijn laatste spaarcenten een ticket gekocht voor de match Anderlecht-Barcelona achter de rug van Doortje om... en de huur is niet betaald! Mark moet op Billie passen. De poppen gaan pas goed aan het dansen wanneer Agnes smoorverliefd wordt op Boma en Mark, Billie kwijtraakt...

Reeks 12: Om de Kampioenen weg te pesten, laat Fernand uitschijnen dat het veld vervuild is. De paniek slaat bij iedereen toe. Boma kan het “rokkenjagen” niet laten. Hij heeft zijn zinnen gezet op Siska, tot ergernis van Pascale. Boma laat zich in een ontwenningskliniek opnemen om van zijn vrouwenverslaving af te komen en krijgt het aan de stok met de mooie maar strenge dokter Helga Botermans…..
Ook “Moema” wil haar zoon op het rechte pad. Zij verplicht hem om haar vroegere kuisvrouw Amelie, een onverbeterlijke moeial, in dienst te nemen. Hij moet Carmen ontslaan, die via een interim –kantoor een job als directiesecretaresse vindt.

Details:

EAN5412012166776
TaalNederlands
Aantal DVDs4
UitvoeringDVD
Speelduur900
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Stereo
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten