Familie Portretten

Regisseur(s): Michiel van Erp
Maria Goos • DVD

€14,99

€13,99

Je bespaart 7%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De Geschiedenis van de Familie Avenier is een vierdelige familiekroniek van Maria Goos voor Het Toneel Speelt. Hierin worden de belevenissen verteld van een heel gewone Nederlandse familie over een periode van vijftig jaar, vanaf 1956. Tijdens het schrijfproces wilde Maria Goos zich laten inspireren door de levens van ‘echte’ mensen. Samen met documentairemaker Michiel van Erp ging ze bij Nederlandse families op onderzoek.

Op deze dvd de eerste twee afleveringen van de serie Familieportretten die parallel lopen aan de eerste twee delen van De Geschiedenis van de Familie Avenier. De afleveringen bevatten ook fragmenten van de toneelrepetities en interviews met Maria Goos.
In de eerste aflevering een portret van de familie Nuiten. Het zijn de neven en nichten van Maria Goos. Het eerste deel van de kroniek is gebaseerd op de levens van deze familie.
Voor de tweede aflevering van de familiekroniek, die zich afspeelt in de jaren zeventig, gingen Maria Goos en Michiel van Erp op zoek naar de dagelijkse praktijk van de seksuele revolutie. Het is een portret van de familie Hoogland waarbij de oudste zus Jeanne in een paar jaar tijd opklom tot de hogere regionen van de NVSH, terwijl haar broers en zussen andere keuzes maakten.

Details:

EAN8716777059982
TaalNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur89
Verschijningsdatum
Schermformaat1,85:1 Breedbeeld (16:9 COD), 16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • PAL/REGION 2 // DIRECTED BY MARIA GOOS

Recent bekeken producten