Eagle 3

Regisseur(s): Jannik Johansen, Søren Kragh-Jacobsen
Janus Nabil Bakrawi, Jens Albinus, Marina Bouras, Steen Stig Lommer, Susan Olsen • DVD

€22,99

€21,99

Je bespaart 4%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

- Codename: Chronos:
Kort na zijn hartoperatie verlaat Hallgrim op eigen initiatief het ziekenhuis. Hij gaat regelrecht naar zijn hotel om verder op krachten te komen. Vanuit zijn kamer ziet hij een mooie vrouw in het appartement aan de overkant. Ze heeft ruzie met een man die Hallgrim herkent van zijn tijd in de Palestijnse gebieden: Benjamin Stern, lid van de Israëlische maffia. Zo te zien lopen de gemoederen hoog op.

- Codename: Chronos 2:
Tijdens zijn onderzoek naar een internationale kinderpornografiezaak ontdekt Hallgrim dat de voornaamste verdachte, Benjamin Stern, zijn klanten chanteert. Het spoor leidt naar Berlijn, waar de afperser het gemunt blijkt te hebben op Helmuth Wolf, hoofd beveiliging bij de Europese Bank. Wolf voelt zich zwaar onder druk gezet en speelt Stern de drukmatrijs voor het 50 eurobiljet in handen.

- Codename: Erinye:
Terwijl de jacht op Benjamin Stern onverminderd doorgaat, is de politie bezig de bestanden op Sterns computer te decoderen. Daarbij komt aan het licht dat de zware crimineel ook nog nauw betrokken is bij illegale
wapenhandel die kennelijk wordt gefinancierd met diamanten uit Kongo. Er wordt ook een e-mail gevonden die Stern in verband brengt met de wereldwijd gezochte oorlogsmisdadiger Mabé.

- Codename: Agamemnon:
De gewonde oorlogsmisdadiger Le Mabé is erin geslaagd vanuit Zweden naar Denemarken te vluchten. Hij duikt onder bij een van zijn vroegere Congolese kindsoldaten en zint op wraak op zijn compagnon, de Deense
zakenman Aagaard. Intussen blijkt dat de mobiele telefoons van Hallgrim en enkele van zijn collega’s zijn afgeluisterd. Door wie, en waarom?

Details:

EAN8717344741156
TaalDeens
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs2
UitvoeringDVD
Speelduur240
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
SerieThe Eagle
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Extra's

  • PAL/W/JENS ALBINUS

Recent bekeken producten