Dora - Super Gek Feest

Dora The Explorer, Nickelodeon • DVD eci.nl klanten

€ 5,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het is partytijd! Je bent uitgenodigd om lekker gek te doen tijdens het Super Gek feest van de Grote Rode Kip en Boots' Speciale Dag. Zonder jou is het geen feest, dus kom op! Doe mee!

-Super gek feest!: Dit avontuur zit bomvol met gekkigheid, want Dora, Boots en jij zijn uitgenodigd voor het Super Gek feest van de Grote Rode Kip! Maar als de Grote Rode Kip zijn taart niet meer kan vinden, moet jij Dora en Boots helpen tijdens een hilarische zoektocht naar de verdwenen taart.

-Boots special dag: Kom op, bezorg Boots een leuke dag omdat het ZIJN Speciale Dag is! Doe mee aan alles wat hij leuk vindt, zoals de Grote Drumoptocht, met de dieren spelen in het dierenopvangcentrum en zijn papa op zijn werk opzoeken.

-Wagen in nood: Oproep aan alle auto’s! Nadat de IJswagen is vast komen te zitten in het zand, zetten Boots en Dora een reddingsactie op touw samen met al hun autovrienden. Zij hebben hierbij echter jouw hulp nodig. Maar je moet wel Zwieber, de sterren en nog veel meer in de gaten houden!

-De grote aardappel: Als Benny de Stier een toverstaf vindt, verandert hij zichzelf per ongeluk in Benny de Aardappel. Alleen de Tovenaar kan dit ongedaan maken. Maar Benny kan alleen met de hulp van Dora, Boots en een superontdekkingsreiziger als jij de weg naar het Toverkasteel vinden.

Terwijl peuters gek doen tijdens het "Super Gek feest" leren zij:
- Engelse taalvaardigheden: Zeg tegen Tico’s auto-vliegtuig-copter dat hij moet “opstijgen” met “up” en “dalen” met “down”.
- Luistervaardigheden: Zing gekke liedjes, roep een suikervogel en help verwarde dieren het juiste geluid te maken!
- Bewegingsvaardigheden: Dans een gek dansje, drum met Boots en trek gekke bekken om de oude bromtol aan het lachen te maken!
- Plus andere manieren om de kennis en het probleemoplossende vermogen te vergroten!

Details:

EAN8714865551790
TaalNederlands
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur91
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Extra's

  • ..GEK FEEST // PAL/REGION 2 =NICKELODEON=

Recent bekeken producten