Dokter Deen - Seizoen 3

Jelle de Jong, Leopold Witte, Lisa Smit, Liz Snoijink, Markoesa Hamer, Monique van de Ven, Pleuni Touw • DVD eci.nl klanten

€ 27,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In het derde seizoen zorgt Maria Deen niet alleen voor het welzijn van de eilanders en aanwezige toeristen, maar ook voor het welzijn van haar moeder. Moeder Deen begint langzaamaan te dementeren en wordt door Maria in huis genomen. Moeder Deens vergeetachtigheid blijkt namelijk visionaire ideeën in haar los te maken. De relatie tussen Maria en Oscar bereikt een dieptepunt. Als Maria’s psychiater Max en Oscar als de twee haantjes met elkaar in gevecht raken, neemt Maria een radicaal besluit. Een andere man die dit seizoen een belangrijke rol blijft spelen in het leven van Maria is haar ex, de anarchistische Sven.
Verder maken de relaties van Maria’s drie kinderen een crises door. Het verse huwelijk van Isa en Freek, de dominee van het eiland, wankelt.
Zoon Robbert wordt de Don Juan van het eiland en veroorzaakt daarmee veel problemen. Als de superintelligente vervangster van zijn moeder Pip verschijnt, verandert zijn leven. Jongste dochter Wendy gaat studeren in Leeuwarden, terwijl haar baby en invalide vriend Paul op het eiland blijven. In Leeuwarden ontmoet ze een mysterieuze man. Heleen overkomt het grootste noodlot wat een moeder kan treffen. Wat de rol van Bart Vos zal zijn, wordt halverwege de serie helder.

Details:

EAN8711983963535
TaalNederlands
OndertitelingNederlands voor doven en slecht horenden
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur500
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld, Grof Taalgebruik
SerieDokter Deen
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten