Django Wagner - Samen... Live In Concert (DVD)

Django Wagner • DVD eci.nl klanten

€ 12,99

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Donderdagavond 22 mei 2014, Beursgebouw Eindhoven. Een avond die Django Wagner niet snel zal vergeten. Het was de avond, waarop hij, gesteund door een geweldige band een bomvolle zaal met volle teugen kon laten genieten van zijn muziek.
Het concert van de populaire zanger stond geheel in het teken van de presentatie van zijn album Samen.., dat de dag erna uitkwam. Omdat het album louter duetten telde, waren bij het optreden ook de collega’s, die daaraan een bijdrage hadden geleverd. Ze waren er allemaal: Sieneke, Frans Duijts, Peter Beense, Antje Monteiro, Dennie Christian, Ferry de Lits, Vinzzent, Frank van Weert, Theo van Cleef en Wolter Kroes. Ze werden begeleid door een 32-koppige band o.l.v. Marcel Fisser, (bekend van o.a. Jan Smit) aangevuld met de Paulus Schäfer band voor de bekende gypsyklanken
Django: “Het was een geweldige avond. Het was eigenlijk één groot feest. Een prachtige belevenis. Ik weet zeker dat mensen bij het zien van de beelden er net zo veel plezier aan zullen beleven”.

Naast de duetten bracht Django ook materiaal van zijn eerder verschenen albums ten gehore. Op deze wijze bezorgde hij samen met zijn collega’s het publiek een gevarieerde, feestelijke avond, die hij stijlvol afsloot met zijn grote hit Kali. Tijdens deze spetterende finale wist Django zich gesteund door alle deelnemende artiesten, die nogmaals bij hem op het podium kwamen.

Tracklist DVD
1. Wij Dansen Samen De Bossa Nova
2. Eenzaam, Alleen en Verloren
3. Jij Bent Een Koning
4. Vive La Vie
5. De Muzikant
6. In De Zomer
7. Maar Toch Blijf Jij Me Trouw
8. 30, 40, 50 Jaar
9. Die Ene Mooie Vrouw
10. Het Is Hier Een Groot Feest
11. Die Mooie Ogen
12. Vlinders
13. Vrienden Voor Altijd
14. Dan Zal Ik Er Zijn
15. Vanaf Vandaag
16. Ik Blijf Voor Altijd Bij Je
17. Amigo's Para Siempre
18. Dat Ene Moment
19. Als Jij Niet Kiezen Kan
20. Mooie Blauwe Ogen
21. Kali

Details:

EAN8718456025370
UitvoeringDVD
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieOnbekend
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten