Dick Maas Collectie Box  Blu-Ray

Regisseur(s): Dick Maas
Barry Astma, Bracha van Doesburgh, Coen van Vrijberghe de Coningh, Egbert Jan Weeber, Hadewych Minis, Huub Stapel, Monique van de Ven, Nelly Frijda, Pierre Bokma, René van 't Hof, Sanne Wallis de Vries, Stefan de Walle, Tatjana Simic, Willeke van Ammelrooy • Blu-Ray

€ 46,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen

Dick Maas Collectie Box is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Deze box bevat de volgende Nederlandse blockbusters van Dick Maas:

- De lift: Vier mensen vinden op mysterieuze wijze de dood in de lift van een gloednieuw kantoorgebouw. Liftmonteur Felix Adelaar kan echter geen technische oorzaak vinden. Kort daarna valt een blinde man in de liftschacht te pletter en wordt een nachtwaker door de lift onthoofd. De politie denkt in beide gevallen aan een ongeluk. Maar Felix vermoedt dat er iets met de lift aan de hand is.

- Flodder: Het volstrekt asociale gezin Flodder woont in een achterbuurt en bestaat uit zeven personen. De moeder, drie zonen, twee dochters,en een seniele opa van een jaar of vijfenzeventig. De zonen zijn niet vrij van crimineel gedrag en de welgevormde dochter Kees van zestien neemt het niet zo nauw met de zeden. De moeder is de baas in het gezin en maakt zichzelf verdienstelijk met het stoken van jenever. Door omstandigheden moet het gezin verhuizen naar een villa in een chique buurt. Al vrij snel ontstaan er spanningen en irritaties met de buurtbewoners.

- Amsterdamned: Een psychopathische moordenaar maakt de Amsterdamse grachten onveilig. Hij duikt letterlijk op de meest onverwachte momenten en plaatsen op en maakt het ene na het andere slachtoffer. Er heerst een sfeer van terreur in de stad. Politiedetective Eric Visser gaat op zoek naar de moordenaar, maar het onderzoek schiet niet echt op. Tot Visser de hulp inroept van een duikersvereniging.

- Flodder in Amerika!: In dit kostelijke vervolg op Flodder 1 stuurt het plaatselijke gemeentebestuur de familie Flodder voor een cultureel uitwisselingsprogramma naar de Verenigde Staten. De Flodders zien deze Amerikaanse reis als een buitenkansje. Op het vliegveld van New York worden de Flodders aangezien voor een Russische delegatie van wetenschappers en komen terecht in het sjiekste hotel van New York. Vanuit dit hotel verkennen zij zelfstandig New York, met alle rampzalige gevolgen vandien.

- Flodder 3: In het derde en het meest spectaculaire avontuur is de Familie Flodder weer terug in Zonnedael. Een keihard en zeer komisch treffen tussen de Familie Flodder en de buurtbewoners die juist het 25 jarig jubileum van de wijk 'Zonnedael' in stijl willen vieren. Een reeks van achtervolgingen, feestelijkheden, vechtpartijen, verliefdheden, veilingen en rolstoel-races zal leiden tot een uiterst explosief einde van Zonnedael.

- Moordwijven: In Moordwijven schakelen 3 verveelde miljonairsvrouwen een huurmoordenaar in om één van hun overspelige echtgenoten uit de weg te ruimen. Dit verloopt echter alles behalve vlekkeloos…

- Sint: Regisseur Dick Maas behaagt de kijker met bruut geweld, zwarte humor en geslaagde schrikmomenten. Sint zorgt voor topvermaak binnen het vaderlandse horrorgenre. Frank bindt de strijd aan met de moordlustige Niklas, een uit de dood herrezen bisschop, die het begrip kindervriend een geheel nieuwe invulling geeft. Frank wordt daarin bijgestaan door zijn vriendin Lisa en de politie-rechercheur Goert.

- Quiz: Leo de populaire tv-presentator die met zijn quiz ‘Klaar voor onder water’ miljoenen mensen aan de buis gekluisterd houdt. Daarin moeten deelnemers een reeks vragen eantwoorden terwijl hun geliefde in een cilinder staat die langzaam volloopt met water. Om de laatste aflevering te vieren heeft hij in een restaurant afgesproken met zijn vrouw en dochtertje. Die komen niet opdagen. Wel een mysterieuze man die beweert dat hij Leo’s vrouw en dochter gevangen heeft genomen.

In de pers

Vrolijk gesol met ledematen en een sardonisch gevoel voor humor. Het (her)ontdekken van de handelskenmerken van Dick Maas is een feestje.  
De Volkskrant  

Details:

EAN8719372003541
TaalNederlands
OndertitelingNederlands
Aantal Blu-Rays8
UitvoeringBlu-Ray
Speelduur780
FilmmaatschappijDFW
Verschijningsdatum
Schermformaat1080p High Definition, High Definition 1.78:1, High Definition 1.85:1, High Definition 16:9, High Definition 2.35:1
GeluidsformaatDTS-HD Master Audio 5.1, Dolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerAngst, Discriminatie, Geweld, Grof Taalgebruik, Seks
Afmetingen190 x 136 x 170 mm.
Gewicht300 gr.

Recent bekeken producten