Darkness/Beyond

Regisseur(s): Åke Sandgren, Jaume Balagueró
Anna Paquin, Baard Owe, Giancarlo Giannini, Lena Olin, Otto Brandenburg, Ralf J. Hollander • DVD

€ 5,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

-Darkness: Betreed een huis met een onuitsprekelijk geheim. Ontmoet de nieuwe bewoners, die spoedig kennis zullen maken met wat zich jarenlang in de schaduwen schuil heeft gehouden. Al die tijd droeg het de duisternis als een mantel en wachtte het op het juiste moment om zich te openbaren. Nu lijkt de tijd rijp.
Zal de dochter des huizes (een indrukwekkende rol van Oscar-winnares Anna Paquin) het mysterie weten te doorgronden? Wat jaagt haar jongere broertje steeds de stuipen op het lijf? En weet haar vader op tijd zijn eigen persoonlijke demonen te overwinnen? Al deze vragen worden beantwoord in een even onvoorspelbare als huiveringwekkende climax.

-Beyond: In de laatste chaotische dagen van de tweede wereldoorlog wordt voor de kust van Denemarken de Duitse onderzeeër U-461 met zijn voltallige bemanning tot zinken gebracht. Er zijn geen overlevenden. Een halve eeuw later stuiten de broers Christian en Ask tijdens het diepzeeduiken op de roestige schim van deze legendarische onderzeeër. Ze hebben echter niet door dat ze daarbij scherp in de gaten worden gehouden. Naast een voormalige Nazi die een bergingsoperatie op touw heeft gezet om de kostbare lading van het wrak in handen te krijgen, lijkt er nog iemand anders mee te loeren. Dan komt het tweetal erachter dat hun leven gevaar loopt.

Details:

EAN8716777928448
TaalDeens, Engels
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur188
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten