Dadara-Love, Peace & Terror

• DVD

€ 7,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het begon met een simpele bronzen sculptuur in de vorm van een tank, een paar jaar geleden, bij Dadara’s expositie in de Reflex Gallery in Amsterdam. Een sterk symbool: een tank met vier lopen; vier keer de slagkracht, maar hij kan daardoor geen kant op. De tank kwam eerst in een fel roze kleur terecht op het dak van L43, alwaar hij over Amsterdam waakte. Mooi uitgelicht als symbool van een op hol geslagen maatschappij.
Op 8 februari 2007 werd bij Ruigoord, in de buurt van Amsterdam, net op tijd voor een aanstormende sneeuwstorm, de tank opgeblazen. Hiervan is een mooie film gemaakt, gefilmd met hi-speed camera's (3000 beeldjes per seconde) en gecombineerd met 3D animaties. Het producers duo Van Meeteren & Hyde, bijgestaan door zangeres Rajae El Mouhandiz, hebben voor de film de soundtrack verzorgd.
Dadara is o.a. bekend door zijn ontwerpen voor cd's, platenlabels en flyers in de housescene, luidsprekers in de vorm van een baby voor B&W, succesvolle tentoonstellingen bij Reflex, campagnes voor Greenpeace en het enorme beeld “Greyman”.

Tracklist

  1. 1. Love, Peace & Terror Videoclip
  2. 2. The Making Of Love, Peace & Terror
  3. 3. Love, Peace & Terror Slideshow
  4. 4. Bonus Movie: 'Greyman: Mission Completed'

Details:

EAN8717774230244
TaalEngels
UitvoeringDVD
Speelduur19
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatStereo
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Extra's

  • Boekje van 16 pagina's met schetsen kunst en foto's

Recent bekeken producten