Code Geass 3

Documentary, Movie • DVD

€ 11,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op 10 augustus 2010 verslaat het heilige Britannia Imperium de japanse strijdmachten en verovert het hele land binnen een maand.

Door die nederlaag verliest Japan zijn onafhankelijkheid en wordt het de elfde Britanniase kolonie. De Japanners, voortaan de "Eleven" genoemd, leven in getto's, beroofd van de meest elementaire rechten.

Terwijl Suzaku net bevorderd is tot persoonlijke ridder van prinses Euphamia, besluit Lelouch van zijn kant de Zwarte Ridders te organiseren. Hij besluit hij een militaire stunt uit te halen door de Britannaise basis van Shikine aan te vallen. De operatie verloopt zonder problemen tot de onverwachte verschijning van prins Schneizel el Britannia. Deze geeft Suzuka de opdracht zijn leven te offeren om Zero uit te schakelen.

Code Geass is het meesterwerk van Sunrise. Met de Studio Clamp als character designers (XxxHolic), Goro Taniguchi voor de realisatie en Ichiro Ohkouchi voor het scenario (Planetes), heeft deze adembenemende Tom Clancy en Death Note waardige thriller, de hoogste Japanse onderscheidingen ontvangen.

Details:

EAN3700091019376
TaalFrans, Japans
OndertitelingFrans, Nederlands
Aantal DVDs2
UitvoeringDVD
Speelduur225
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieOnbekend
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten