Cimarron Strip Complete Serie

Beau Bridges, Jill Townsend, Jon Voight, Leslie Nielsen, Percy Herbert, Randy Boone, Robert Duvall, Stuart Whitman, Telly Savalas • DVD eci.nl klanten

€128,99

€121,99

Je bespaart 5%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De Cimarron Strip (1967-1968) is een prachtig gefilmde Amerikaanse westernserie met in de hoofdrol Stuart Whitman als US Marshalf Jim Crown. De serie is geproduceerd door de makers van Gunsmoke en was vrijwel zeker de gewelddadigste tv-western van zijn tijd.

De serie gaat over de pogingen van marshal Crown om de vele problemen die speelden gedurende de gewelddadige periode van 1880 tussen Kansas en de Indiaanse regio, uit de weg te ruimen. Zulke situaties vragen uiteraard om problemen met bandieten, kolonisten, Indianen, veeboeren en soms zelfs het leger. Problemen oplossen en de orde bewaren waren in geen geval simpele zaken, zelfs niet voor deze keiharde marshal.

Een van de sterkste punten van deze Cimarron serie was perfecte opzet van gastspelers. De kwantiteit en kwaliteit van alle acteurs die hun opwachting maakten zijn zeker indrukwekkend. Er waren in die tijd maar zeer weinig series die bijvoorbeeld Richard Boone, Robert Duval, Morgan Woodward en Andrew Duggan in een en dezelfde aflevering hadden. De budgetten van de andere series waren gewoonweg niet toereikend genoeg om zowel zulke steracteurs als de enorme productiekosten te betalen. Dit in tegenstelling tot het budget van Cimarron Strip, dat per aflevering meer dan 250.000 dollar bedroeg, wat in die tijd een vermogen was. Met steracteurs zoals Telly Savalas, Suzanne Pleshette, Broderick Crawford, Jon Voight en Warren Oates (om er een paar te noemen) die perfect in hun rol pasten, was het voor Cimarron Strip mogelijk om vast te houden aan de professionele hoge kwaliteit van een film imago die zij wilden.

Details:

EAN8717377005683
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs24
UitvoeringDVD
Speelduur1750
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0, Stereo
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Afmetingen190 x 136 x 35 mm.
Gewicht300 gr.

Extra's

  • .. SERIE // W/ STUART WHITMAN

Recent bekeken producten