Chi Rho - Het Geheim 11

• DVD

€ 7,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Professor Petersen,een beroemde bijbelexpert,is ontvoerd door de gemene Hreel. Hreel heeft de professor met behulp van de cubus temporis,een soort tijdreismachine,meegenomen naar de tijd van de Bijbel om de verhalen ongedaan te maken. Zijn twaalfjarige dochter Cora reist samen met Habib en een paar grappige dieren achter hen aan om haar vader te bevrijden en de plannen van Hreel te dwarsbomen.

- De barmhartige Samaritaan:
In aflevering 21 komen Cora en Habib terecht in de gelijkenis van de barmhartige Samaritaan. Hreel probeert de goede Samaritaan via een andere weg te laten reizen, zodat hij de gewonde man niet kan helpen. Gelukkig lukt het Cora om de Samaritaan de juiste route te wijzen, maar intussen heeft Hreel zich aangesloten bij de rovers....

- Daniël in de leeuwenkuil:
In aflevering 22 ontmoeten Cora en haar vrienden Daniël, de adviseur van koning Darius. Veel mensen aan het hof van de koning zijn jaloers op Daniël en ze proberen hem in de leeuwenkuil te gooien. Natuurlijk probeert Hreel opnieuw het Bijbelverhaal te saborteren, maar Cora en Habib doen hun uiterste best dit te voorkomen.

Tracklist

  1. 1. Aflevering 21: Barmhartige Samaritaan
  2. 2. Aflevering 22: Daniel In De Leeuwenkuil

Details:

EAN8715664103449
TaalNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur50
Verschijningsdatum
Schermformaat1.78:1, 16:9 Anamorphic
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten