Chappie  Blu-Ray

Regisseur(s): Neill Blomkamp
Dev Patel, Hugh Jackman, Ninja, Sharlto Copley, Sigourney Weaver, Yo-Landi Visser • Blu-Ray

€15,99

€14,99

Je bespaart 6%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In Chappie, de nieuwe futuristische actiefilm van de regisseur van District 9 en Elysium, wordt misdaad met behulp van robots bestreden door een brute politiemacht. Eén van deze robots wordt gestolen en opnieuw geprogrammeerd waardoor hij de eerste robot wordt die zelf kan nadenken en gevoelens heeft. Wanneer deze androïde, genaamd Chappie, gekidnapt wordt door criminelen vormt hij al snel een bedreiging voor de politiestaat. Alle middelen worden ingezet om hem te vernietigen en te voorkomen dat er meerdere soortgelijke androïden worden geproduceerd.

In de pers

Blomkamp bakte er een heerlijk chaotische achtbaanrit van die vanaf de eerste tot de laatste bizarre, over-de-top seconden werkt als actiefilm, als komedie, als drama maar ook als genre-satire.  
CINEMA.NL  


Reviews & recensies

Heerlijke actiefilm van de makers van District 9 en Elysium

Wees getuige van de strijd die verandering brengt in onze toekomst! Liefhebbers van actie en visueel spektakel halen hun hart op met deze nieuwe futuristische actiefilm van sci-fi regisseur Neill Blomkamp. En dat zit wel goed, want eerdergenoemde tekende voor de kaskrakers District 9 en Elysium. In Chappie zet een brute politiemacht robots in om criminelen te bestrijden. Eén van deze robots (Chappie) wordt echter opnieuw geprogrammeerd waardoor hij zelf kan nadenken en ook menselijke gevoelens krijgt. Criminelen ontvoeren deze androïde, en hijvormt al snel een bedreiging voor de gehele politiemacht. Deze zet werkelijk alles op alles om Chappie uit te schakelen. Maar de slimme Chappie geeft zich niet zo maar gewonnen! Een geweldig grappige film boordevol actie en meesterlijke special-effects. Let vooral op de vele realistische menselijke trekjes die de robot zo levensecht maakt. Voor mij een aanrader met 5 sterren!

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN8712609647372
TaalDuits, Engels, Frans
OndertitelingEngels, Frans, Nederlands
UitvoeringBlu-Ray
Speelduur120
Verschijningsdatum
Schermformaat1080p High Definition, High Definition 2.40:1
GeluidsformaatDTS-HD Master Audio 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerGeweld, Grof Taalgebruik
Afmetingen190 x 136 x 17 mm.
Gewicht100 gr.

Extra's

  • Alternatief einde;Chappie tot leven wekken: de visual effects;Chappie: de hippe professor;De kunst van Chappie;Houdt het "Gangster" - achtig;Jozi: de echte stad en een sci-fi omgeving;Losgeslagen Robot: stunts en special effects;Losgeslagen Robot: stunts en special effects;Robotica in het echt;Uitgebreide scene;Van Tetra Vaal naar Chappie;Wapenwedloop: wapens en robots

Recent bekeken producten