Camilla Läckberg Collection

Regisseur(s): Emiliano Goessens, Jonas Grimås
Christer Fjällström, Elisabeth Carlsson, Göran Ragnerstam, Ingvar Haggren, Niklas Hjulström • DVD

€ 27,99

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een verzamel box met daarin 3 films gebaseerd op de populaire boeken van de Zweedse schrijfster Camilla Läckberg. Na eerder de delen los te hebben gereleased zijn ze nu verkrijgbaar in deze box.

THE JINX
Patrik Hedström en de anderen op het politiebureau hebben ineens hun handen vol: net op het moment dat nieuwe collega Hanna Kruse haar opwachting maakt, vindt er ergens een noodlottige aanrijding plaats. De dode bestuurster van het verongelukte voertuig ruikt sterk naar alcohol en iedereen staat op het punt de zaak af te doen als een tragisch ongeval. Alleen Patrik twijfelt. Hij vindt dat er teveel onverklaarbare factoren zijn. Al gauw blijkt dat hij gelijk heeft: de vrouw is in werkelijkheid vermoord. Maar door wie? Nadat de jacht op de dader is geopend, moeten Erica en Patrik tussen de bedrijven door ook nog tijd zien te vinden om hun huwelijk te plannen.

THE STONECUTTER
In een kreeftennet komt het lijk van een jong meisje boven water. Aanvankelijk lijkt er sprake te zijn geweest van een ongeluk, maar al gauw wijst het onderzoek op moord. Iemand heeft het meisje binnenshuis om het leven gebracht en vervolgens haar lijk aangekleed en in zee gegooid. Maar waarom zou iemand een kind vermoorden?

THE PREACHER
Een jongen die aan het spelen is in de rotsen bij het Zweedse visserplaatsje Fjällbacka stuit op het lijk van een vrouw. Tijdens het onderzoek van de plek van het misdrijf doet de politie nog een lugubere ontdekking: onder het lichaam liggen de skeletten van twee vrouwen die al in de jaren ’70 zijn verdwenen. De ziektocht naar de moordenaar dwingt Patrik Hedström en zijn collega’s diep in het verleden te duiken. Op grond van de eerste aanwijzingen lijkt de voornaamste verdachte een predikant, die de beide verdwijningen in de jaren ’70 ook al door de politie onder de loep was genomen. En al gauw wordt duidelijk dat deze mysterieuze figuur nog veel meer geheimen heeft…

Details:

EAN8717344744539
TaalZweeds
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur322
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten