Bratz - Rock En Roll Prinses

• DVD

€ 5,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

5 AFLEVERINGEN van de coolste TV serie!
Cloe, Yasmin, Jade en Sasha zijn terug met nog meer fantastische avonturen!! Ga mee met de Bratz, wanneer ze gehypnotiseerd worden, meedoen aan een ‘Expeditie Robinson’-achtig spel en een mysterieuze inbreker te pakken proberen te krijgen.

- Betoverd en Behekst: Burdine hypnotiseert Sasha en Jade met een apparaat dat ze op het internet heeft gekocht. Ze draagt de twee meiden op om de avond te saboteren waarop de Bratz hun ‘Teen Voice Award’ moeten ontvangen.
- Robinson: De Bratz en de Tweevils doen mee aan een ‘Expeditie Robinson’-achtig spel in het Wilderness Hotel, met Byron als spelleider.
- Eens een dief...: De Bratz zijn nog steeds in het Wilderness Hotel. Dan gebeurt er iets vreselijks: een mysterieuze inbreker steelt alle juwelen van de gasten uit het hotel!
- Assepoester: Wanneer Cloe haar kast aan het opruimen is, vindt ze haar favoriete kinderboek Amberella terug. Ze begint het boek hardop te lezen en we zien hoe de Bratz het sprookje van Assepoester naspelen.
- Herinneringen in een lift (Speciale bonus aflevering): De twee aartsvijanden Burdine en Jade zitten samen vast in een lift. Samen kijken ze terug op wat ze allemaal hebben meegemaakt.

Details:

EAN8717662555251
TaalNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur102
Verschijningsdatum
Schermformaat1.78:1, 16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten