Bratz - Parijz

• DVD

€ 5,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

5 AFLEVERINGEN van de coolste TV serie!
Meiden met een Passion for Fashion. Cloe, Yasmin, Jade en Sasha beleven stijlvolle modeavonturen tijdens een ultrageheime spionnenmissie in Parijs. Maar terwijl ze achter de waarheid proberen te komen, worden de Bratz verliefd!

- De nieuwe jongen: De Bratz zijn helemaal hoteldebotel van Shane, een nieuwe jongen op school. Maar al snel komen ze erachter dat hij een echte Casanova is die met zoveel mogelijk meisjes tegelijkertijd probeert af te spreken.
- Parijs I: Nadat ze horen dat er supermodellen in Parijs vergiftigd zijn, doen de Bratz mee aan een heuse spionnentraining. Ze hopen dat zij uitgekozen worden om naar Frankrijk te mogen reizen als echte supermodellen!
- Parijs II: De Bratz reizen samen met de jongens naar Frankrijk om hun spionnenmissie uit te voeren. Daar wordt Sasha verliefd, en wordt Jade de grote inspiratie van modeontwerper Jean Paul.
- Parijs III: Yasmin en Sasha zijn echter bijna te laat, want nu zijn ook Cloe en Jade vergiftigd. Waardoor ze in één keer 80 jaar oud zijn geworden. Zullen de Bratz op tijd een tegengif vinden om hun vrienden te kunnen redden?
- Clip Show - Model Friend (Speciale bonus aflevering): Het modellenleven bevalt Sasha zo goed, dat ze besluit om de Bratz te verlaten. Maar het verleden is niet zo makkelijk los te laten als Sasha denkt …

Details:

EAN8717662555268
TaalNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur105
Verschijningsdatum
Schermformaat1.78:1, 16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten