Bij Ons In De Jordaan

Regisseur(s): Willem van de Sande Bakhuyzen
Frank Ketelaar, Kees Prins • DVD eci.nl klanten

€19,90

€17,99

Je bespaart 10%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Langverwacht en nu toch uitgekomen: de driedelige televisieserie ’Bij ons in de Jordaan’, geregisseerd door Willem van de Sande Bakhuyzen met in de hoofdrol Kees Prins als Johnny Jordaan.

De serie, gebaseerd op een biografie van Johnny Jordaan, handelt over het veelbewogen leven van deze Amsterdamse artiest, vanaf zijn jeugd tot zijn faam als Nederlands grootste volkszanger, en begint op het moment dat Johnny, tot dan toe een slechtbetaalde zingende kelner, meedoet aan een wedstrijd in hotel Krasnapolski. Met het lied ‘De parel van de Jordaan’ wint hij op overtuigende wijze en vanaf dat moment komt zijn carrière in een gigantische stroomversnelling.
Ondanks dat is Johnny niet gelukkig; hij heeft een zwakke gezondheid en in de jaren vijfig ontdekt hij zijn homoseksuele gevoelens, toen een absoluut taboe.
Hij doet een mislukte zelfmoordpoging en is daarvan nog maar nauwelijks bijgekomen als hij tot middelpunt wordt gebombardeerd van festiviteiten rond zijn koperen huwelijk met Totty. Uiteindelijk wordt het huwelijk ontbonden en ook zijn vriendschap met Wim Sonneveld komt tot een einde. In een paar jaar tijd is hij veranderd in een vroegoude, ziekelijke man. Maar dan wordt hij benaderd voor een optreden tijdens een groot feest in de Jordaan...

Tracklist

  1. 1. Waar De Bloemen Voor De Ramen Staan
  2. 2. Waar De Jongens Met De Meiden Dansen Gaan
  3. 3. Waar De Amsterdamse Humor Nooit Verloren Gaat

Details:

EAN8712273105345
TaalNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur150
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieOnbekend
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Extra's

  • PAL/ALL REGION// KEES PRINS ALS JOHNNY JORDAAN

Recent bekeken producten