Bibi Blocksberg 2

• DVD

€11,99

€10,99

Je bespaart 8%

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bibi Blocksberg is het kleine ondeugende heksje dat de leukste avonturen meemaakt. Ze houdt van paarden en zweeft door de lucht op haar bezem. Heks! Heks!

De verzonken schat
Bibi reist af naar het verleden en komt op een piratenschip terecht. Daar wordt ze vrienden met Raji, die gevangengenomen is door de piraten. Heks Aquarabia heeft een vloek over hen uitgesproken, omdat ze een schat hebben gestolen. Sindsdien varen de piraten onrustig over de zee, totdat ze de schat hebben teruggegeven. Maar helaas is de schat in zee gezonken. Bibi duikt de zee in om de schat te zoeken. Zou het haar lukken de piraten en Raji weer vrij te krijgen?

Oma Greta zet de boel op stelten
Bibi is vergeten om een verslag te maken over het schip van Christopher Columbus. Schoolvriend Florian gaat met haar mee naar huis om te helpen. Moeder Barbara wil niet dat ze haar magie inzet bij het maken van haar huiswerk. Maar oma Greta, die onverwachts op bezoek is, is het daar helemaal niet mee eens. Zonder aankondiging roept ze Christopher Columbus en hij helpt Bibi met haar verslag.

Details:

EAN8717344753555
TaalNederlands, Vlaams
UitvoeringDVD
Speelduur52
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Surround 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Extra's

  • HET GEHIEM VAN DE BLAUWE UIL

Recent bekeken producten