Bevergem

Gilles Coulier • DVD

€ 37,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De meest 'hyperrealistische' fictiereeks ooit over een Westvlaams dorp met ontspoorde inwoners, gedreven door misplaatste ambitie en ijdelheid

Bevergem, op zekere dag neemt stand-up comedian Freddy De Vadder er zijn intrek. Waarom? Dat weet niemand. En hij doet er zelf ook het zwijgen toe.

De Bevergemnaars zijn gecharmeerd door de aanwezigheid van de excentrieke rock-and-rollfiguur, maar al senl wordt duidelijk dat de dorpelingen zelf nog veel excentireker zijn.

Ieder van hen neemt buitenstaander Freddy in vertrouwen en daarbij komen allerlei kleinburgelijke intriges aan de oppervlakte tussen enerzijds luidruchtige alfamannetjes en (en -vrouwtjes) en anderzijds brave, onhandige underdogs.

In de aanloop naar de jaarlijkse dorpsfeesten raken de gemoederen nogal verhit, maar Freddy slaat alle heisa gade en blijft ten allen tijde de onbewogen beweger.

Met onder andere: Bart Vanneste, Han Coucke (Han solo), Freddy De Vadder (Bart Vanneste), Wannes Capelle, Maaike Cafmeyer, Piet de Praitere, Wim Willaert

Details:

EAN5051083099752
Aantal DVDs4
UitvoeringDVD
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieOnbekend
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten