Best Of War 2

Regisseur(s): Uwe Boll, Josiah Spencer, Peter C. Spencer, Gordon Wellesley, Vernon Sewell
Esmond Knight, Googie Withers, Harold Levy, John Rhys-Davies, Maximilian Gärtner, Nik Goldman, Rachel Spencer Hewitt, Ralph Richardson • DVD

€12,99

€11,99

Je bespaart 8%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Beleef de gruwelen van enkele van de grote oorlogen en veldslagen van de afgelopen eeuwen in deze driedelige boxset.

RETURN TO THE HIDING PLACE
Gebaseerd op het boek ‘The Hiding Place” van John en Elizabeth Sherrill. In Haarlem 1942 - Hans Poley, een jonge student natuurkunde, kiest ervoor om zich niet aan te sluiten bij de Nazi-partij. Hij komt in contact met verzetsstrijder Piet Hartog, die hem bij het verzet betrekt. Hij duikt onder in de schuilplaats van Corrie ten Boom. Samen slagen ze erin de Joodse kinderen van het Haarlemse weeshuis uit de handen van de nazi’s te redden. Maar tegen welke prijs?

AUSCHWITZ
Auschwitz november 1944 - De taak van de SS kampbewaarders bestaat erin de grote toestroom Joden, zigeuners en andere gevangenen in goede banen te leiden. Iedere dag arriveren er honderden nieuwe mensen en minstens de helft daarvan zal het geen dag overleven. De druk op de kampbewaarders is erg groot omdat de capaciteit van zowel de gaskamers als van de verbrandingsovens niet toereikend is voor al het volk dat naar het kamp wordt gebracht.

THE SILVERFLEET
Vlak na de Duitse invasie in Nederland , wordt Jaap Van Leyden, hoofdingenieur en mede-eigenaar van een scheepswerf. De Nazi’s nemen zijn scheepswerf over en eisen de twee onderzeeërs die in opbouw zijn op. Ze willen dat Jaap met hen samen werkt. Als hij toestemt, krijgt hij de leiding over de werf. Jaap vraagt bedenktijd; maar wanneer hij schoolkinderen een Oudhollands lied hoort zingen, wordt hij zich bewust van zijn plicht tegenover zijn vaderland.

Details:

EAN5412012166332
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur280
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9, 4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0, Dolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerGeweld, Grof Taalgebruik
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten