BBC Earth - Wild School  Blu-Ray

Bluray • Blu-Ray

€ 7,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wat als jonge dieren hun ouders verliezen? Hebben ze dan nog een kans om te overleven? Wel als ze hulp krijgen van de helden van Wild School: vrijwilligers die jonge dieren voorbereiden op een leven in de natuur.

Grappig, fascinerend en ontroerend: Wild School volgt zes dieren die op jonge leeftijd alleen zijn overgebleven, waaronder een orang-oetan, een zwarte beer en een leeuw. In verschillende opvangcentra worden deze baby’s en peuters voorbereid op een leven in het wild. De weg naar volwassenheid is al moeilijk genoeg, maar hoe groot is je kans op overleven als je er helemaal alleen voor staat in een vijandige omgeving? Ze zouden kansloos zijn zonder de hulp van de vrijwilligers, die de dieren op korte tijd de belangrijkste overlevingstactieken leren.
Iedere aflevering volgt het proces van opvoeden van dichtbij: het vallen en opstaan, de ontroerende momenten met hun begeleiders, de triomfen en tragedies en, uiteindelijk, het moment van de waarheid. Het moment waarop de dieren terugkeren naar de wilde natuur…

Details:

EAN8715664117927
TaalEngels
OndertitelingNederlands
UitvoeringBlu-Ray
Speelduur300
Verschijningsdatum
Schermformaat1080p High Definition, High Definition 1.85:1, High Definition 16:9
GeluidsformaatDTS-HD Master Audio 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
KijkwijzerAngst
Afmetingen190 x 136 x 17 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten