At War Box

Movie • DVD

€31,99

€29,99

Je bespaart 6%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

- Final sacrifice: Noord-Italië 1944 - Na bijna een week zonder bevoorrading, wacht een peleton van het Duitse leger op versterking van hun Italiaanse bondgenoten. De soldaten hebben honger en zijn ontmoedigd en worden constant geteisterd door bombardementen van de geallieerde troepen en bedreigd door lokale verzetsstrijders. Wanneer de Italiaanse versterking uiteindelijk arriveert, blijken deze soldaten nog in slechtere conditie te zijn dan de Duitsers die ze moeten beschermen. De twee bondgenoten kunnen niets anders doen dan weerstand proberen te bieden tegen de als maar oprukkende geallieerden. The Final Sacrifice is gebaseerd op de brieven van omgekomen soldaten aan hun geliefden. Hun dagelijks leven, ontmoetingen, hoop en dromen en laatste dagen tijdens de oorlog worden in beeld gebracht aan de hand van deze brieven.

- Company K: 1933 - Joe Delaney, een oorlogsveteraan uit Wereldoorlog 1 , beëindigt zijn boek over zijn ervaringen tijdens de oorlog. Joe beschrij de mannen uit zijn legereenheid, de kameraadschap die ontstaat door samen te vechten en het feit om te sterven voor je land. Uiteindelijk zal hij de Duitse soldaat die hij hee ft neergestoken en die nog steeds in zijn dromen voorkomt confronteren.
Company K vertelt zijn verhaal.
Joe Delaney was gelegerd in de loopgraven tijdens de slag van Verdun. Zijn legereenheid “Company K” krijgt het zwaar te verduren en de situatie van de mannen om levend uit de loopgraven te komen lijkt
uitzichtloos. Company K is gebaseerd op het in 1933 verschenen boek van William March , die zijn ervaringen tijdens Wereld oorlog 1 in de slag om Verdun beschrij ven.

- Only the brave: Oktober 1944.
Het 141ste regiment van het Amerikaanse leger is in de Franse Vogezen omsingeld door Nazi troepen. De legerleiding beschouwt de mannen als “verloren”- de zoveelste oorlogsslachtoffers. Het Amerikaanse 100e/442e regiment - geheel bestaand uit Japanse manschappen - krijgt de opdracht om tegen iedere prijs zoveel mogelijk bedreigde soldaten te redden - een ultieme reddingspoging.
De missie lijkt te slagen maar de tol is hoog - er worden 221 manschappen gered van het “Lost Battalion” maar 800 mannen van het reddingsteam hebben dit met hun leven moeten bekopen. Deze slag is één van de meest beroemde reddingsoperaties van Wereldoorlog 2 . Only the brave is gebaseerd op ware gebeurtenissen en beschrijft één van de van de meest aangrijpende confrontaties uit de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal van de moedige mannen van het 100e/442e regiment, de meest gedecoreerde militaire eenheid uit de Amerikaanse geschiedenis.

- Everyman's war: De doorgewinterde infanterie en tanks van de Duitse 11e ?Panzer Ghost? eenheid nemen hun positie in op de met sneeuw bedekte heuvels in de omgeving van het stadje Nennig in Duitsland. De vermoeide soldaten van de 94e infanterie divisie van het Amerikaanse leger staan paraat om het stadje, dat een sleutelpositie is voor de geallieerden om de oorlog te winnen, te verdedigen. Zonder wapens en communicatiemiddelen en in de minderheid, probeert Sgt.Don Smith toch nog enige hoop en moed te vinden tegen deze imposante Duitse overmacht. Hij ziet geen andere mogelijkheid dan de stad te waarschuwen voor de komende aanval. Gewond en ongewapend probeert hij door de vuurlijn de stad te bereiken. Niemand had ooit gedacht dat de Duitsers zouden aanvallen bij vriestemperatuur en mistweer! Het wordt één van de meest beslissende confrontaties van WO II, de ?Slag om de Ardennen?. Gebaseerd op ware gebeurtenissen, vertelt deze film het verhaal van de helden van de 94e infanterie. Ze werden verscheurd tussen hun plicht en hun dromen.

- Pathfinders: 5 juni 1944 - Een geheime missie wordt op touw gezet net voor de invasie op D-day.
Een kleine elite groep van de Amerikaanse paratroepen, de “Pathfinders”, wordt gedropt op vijandelijk grondgebied in Normandië, met als doel d

Tracklist

  1. 1. The Final Sacrifice
  2. 2. Company K
  3. 3. Only The Brave
  4. 4. Everyman's War
  5. 5. Pathfinders
  6. 6. The Trench
  7. 7. The Crossroads
  8. 8. Saints & Soldiers

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN5412012158429
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs8
UitvoeringDVD
Speelduur565
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9 Anamorphic
GeluidsformaatDolby Stereo
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
Afmetingen190 x 136 x 35 mm.
Gewicht300 gr.

Extra's

  • PAL/REGION 2 // 8 MOVIES

Recent bekeken producten