Anxiety Set

Regisseur(s): Jaume Collet-Serra, William Friedkin, James Wan
Ellen Burstyn, Isabelle Fuhrman, Max Von Sydow, Peter Sarsgaard, Ron Livingston, Vera Farmiga • DVD

€ 17,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

The Conjuring: The Conjuring vertelt het waargebeurde verhaal van Ed en Lorraine Warren (Patrick Wilson en Vera Farmiga), twee wereldberoemde paranormale onderzoekers die een familie helpen die door duistere krachten wordt geterroriseerd. Niet alleen wordt dit de meest angstaanjagende zaak uit hun carrière, ze komen terecht in hun eigen horror nachtmerrie.

- Orphan: De negenjarige Esther lijkt niet geboren voor het geluk. Ze verloor haar beide ouders in haar geboorteland Rusland. Haar adoptiegezin kwam om bij een brand waaraan Esther ternauwernood wist te ontsnappen. Gelukkig wordt ze geadopteerd door de familie Coleman en gaat alles goed. Totdat een klasgenootje een ernstige val maakt van een glijbaan. Totdat een zuster uit het weeshuis doodgeslagen wordt. En totdat Esthers nieuwe moeder zich afvraagt of die rampzalige brand wel echt een ongeluk was. Orphan, afkomstig van Dark Castle Productions, geeft de psychologische thriller een verbluffende draai en houdt de toeschouwer steeds beklemmender in de greep van geheimzinnigheid, argwaan en terreur. Esther vergeet je nooit meer. Zo lief. Zo slim. Zo creatief. Zo gestoord.

- The Exorcist: In de Exorcist probeert Blatty de eindeloze strijd tussen goed en kwaad uit te beelden, het geen ook in de filmversie van William Friedkin tot uiting komt. Deze visualisatie bleek een schokkende ervaring te zijn voor het grote miljoenen-publiek. Linda Blair, speeld de rol van het hulpeloze meisje Regan en Ellen Burstyn zien we als de radeloze moeder. Jason Miller als de weifelende pater Karras en Max Von Sydow als de stille gezaghebbende pater Merrim, een jezuitische duivel-uitbanner, met de opdracht de Demon te verdrijven. Door de Bizarre verschijnselen en het harde taalgebruik, is The Exorcist een beangstigende belevenis geworden. Maar de reis van de ziel door de lange donkere nacht geeft ook de boodschap van moed en hoop, dat verklaarbare machten waar wij ogenschijnlijk machteloos tegenover staan, toch te overwinnen zijn.
Boxsets met korting

Details:

EAN5051888197394
TaalEngels, Frans, Italiaans, Spaans
OndertitelingFrans, Nederlands, Spaans
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur350
FilmmaatschappijWarner Home Video
Verschijningsdatum
Schermformaat1.78:1, 16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld, Grof Taalgebruik
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten