Alien Anthology  Blu-Ray

Regisseur(s): David Fincher, Jean-Pierre Jeunet, Ridley Scott, James Cameron
Bill Paxton, Charles Dance, John Hurt, Lance Henriksen, Michael Biehn, Ron Perlman, Sigourney Weaver, Tom Skerritt • Blu-Ray eci.nl klanten

€31,99

€30,99

Je bespaart 3%

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De Alien-films in uitmuntende blu-ray kwaliteit! Deze Alien Anthology box bevat Alien, Aliens, Alien 3 en Alien Resurrection.

- Alien: De terreur begint als de bemanning van ruimteschip Nostromo op zoek gaat naar de herkomst van een noodsignaal, afkomstig van een verre planeet. Ze doen een vreselijke ontdekking: een levensvorm die groeit in het menselijk lichaam. Nu moet de bemanning niet alleen vechten voor hun eigen leven, maar voor het behoud van het gehele menselijke ras!

- Aliens: In dit keiharde vervolg op Alien wordt Lt. Ripley onderschept na een zwerftocht door de ruimte van meer dan 57 jaar. Ze sluit zich aan bij een team van commando’s dat de verdwijning van een groep ruimtekolonisten moet onderzoeken. Het monster heeft zich op deze planeet voortgeplant en duizenden wachten op de komst van het commandoteam…..

- Alien 3: In Alien 3 stort Lt. Ripley neer op de zwaarbewaakte planeet Fiorina 161, waar de meest gevreesde criminelen van het universum gevangen zitten. Helaas was Ripley niet de enige passagier van haar ruimteschip!! Samen met de zwaarste criminelen gaat Ripley de strijd aan met het gruwelijke monster, alleen deze keer zonder geavanceerde wapens of technologie.

- Alien resurrection: Lt. Ripley stierf na een lang gevecht met het buitenaardse monster. 200 jaar en 8 genetische experimenten later herrijst ze uit de dood. Een groep wetenschappers heeft haar gekloond, met de Alien- moeder in haar lichaam, om zo het perfecte wapen te ontwikkelen. Maar zowel de herboren Ripley als de Aliens zijn voor de wetenschappers een groot raadsel en moeilijk te temmen!!

Tracklist

  1. 1. Alien
  2. 2. Aliens
  3. 3. Alien 3
  4. 4. Alien Resurrection

Details:

EAN8712626082064
TaalEngels, Frans
OndertitelingEngels, Frans, Nederlands
Aantal Blu-Rays4
UitvoeringBlu-Ray
Speelduur1023
FilmmaatschappijFox
Verschijningsdatum
Schermformaat1,85:1 Breedbeeld (16:9 COD), 2,35:1 Breedbeeld (16:9 COD)
GeluidsformaatDTS Digital Surround, Dolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld, Grof Taalgebruik
SerieAlien
Afmetingen190 x 136 x 85 mm.
Gewicht200 gr.  

Extra's

  • W/SIGOURNEY WEAVER, TOM SKERRITT & RON PERLMAN

Recent bekeken producten