Alexander Korda Box

Regisseur(s): Alexander Korda, Harold Young, Ludwig Berger, Michael Powell, Tim Whelan
Alan Mowbray, Conrad Veidt, June Duprez, Laurence Olivier, Leslie Howard, Merle Oberon, Nigel Bruce, Sabu, Vivien Leigh • DVD eci.nl klanten

€8,99

€7,99

Je bespaart 11%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Deze box bevat 3 avonturenfilms.

-That hamilton woman: 1786 – De bloedmooie Emma Hart komt in Napels aan bij de Britse ambassadeur, Sir William Hamilton, de oom van haar verloofde. Sir William maakt haar echter duidelijk dat zijn neef niet van plan met haar te trouwen, en raadt haar aan, omwille van haar dubieuze verleden, om met hem te trouwen. Ze heeft weinig of geen andere keuze. In hogere kringen is ze zeer populair en wordt ze een veel gevraagde gaste. Zo leert ze ook Lord Nelson kennen. Vijf jaar na hun eerste ontmoeting zien ze elkaar terug. Hij is in de strijd een arm en een oog kwijtgeraakt, maar dit belet Lady Hamilton niet om verliefd te worden op Lord Nelson. Ze besluiten om op het plattenland te gaan wonen en een gezin te stichten. Maar Lord Nelson wordt terug geroepen om de Britse vloot aan te voeren in de strijd om Trafalgar.

-The scarlet pimpernel: Sir Percy Blakeny lijkt op het eerste zicht een geraffineerde Engelse “Gentleman”. Dit is enkel maar een dekmantel om zijn ware identiteit te verhullen. Hij is echter “The scarlet pimpernel”, de gewaagde redder van de Franse aristocraten van de guillotine. De franse politicus Chauvelin wil hem kost wat kost ontmaskeren. Lady Blakeny weet niets van het dubbele leven van haar man af tot haar broer door Chauvelin wordt ontvoerd. Zij wordt gedwongen tot samenzwering om de “Scarlet Pimpernel” in de val te lokken.

-The thief of Bagdad: De tovenaar Jaffar heeft Ahmad, de koning van Bagdad, gevangen genomen om zo zelf aan de macht te komen. Abu, een jonge dief helpt de koning ontsnappen en brengt hem naar Basra, naar het paleis van de Sultan. Ahmed wordt verliefd op de dochter van de Sultan. Maar zij werd door haar vader aan Jaffar beloofd in ruil voor een vliegend paard. Abu en Ahmad worden door Jaffar betoverd, maar met de hulp van een geest en een vliegend tapijt zullen ze uiteindelijk Jaffar proberen verslaan.

Tracklist

  1. 1. That Hamilton Woman (1942)
  2. 2. The Scarlet Pimpernel (1934)
  3. 3. The Thief Of Bagdad (1940)

Details:

EAN5412012146877
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur330
FilmmaatschappijLime Lights
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • PAL/REGION 2

Recent bekeken producten