Acda & De Munnik - Afscheid In Carre

Paul de Munnik, Thomas Acda • DVD

€ 29,99

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bijna twintig jaar lang vormden Thomas Acda en Paul de Munnik een van de meest geliefde en succesvolle duo’s uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. De twee leerden elkaar ooit kennen op de Amsterdamse kleinkunstacademie. In 1997 maakten ze voor het eerst samen een cd vol intelligente Nederlandstalige popliedjes, met rijke melodieën en sprankelende samenzang. In de jaren daarop zou nog een hele reeks albums volgen, met inmiddels onsterfelijke hits als ‘Niet of nooit geweest’ en ‘Het regent zonnestralen’. Er werden in totaal ruim twee miljoen albums verkocht, met vijf keer platina, twee keer dubbelplatina en twee keer goud. Acda & De Munnik werden bekroond met zowel de Zilveren als de Gouden Harp en twee Edisons. Ze ontvingen zelfs een Koninklijke onderscheiding voor hun bijdrage aan de Nederlandstalige popmuziek.

In 2015 verzorgden Acda & De Munnik een afscheidstournee, die werd afgesloten met een reeks optredens op een van de mooiste podia van Nederland: theater Carré in Amsterdam. Deze dvd bevat een exclusieve registratie van die allerlaatste concerten, met zowel nieuw werk als de bekende oudere hits. Een must voor de vele liefhebbers van dit unieke duo.

Reviews & recensies

Twee uur durende opname van de laatste gezamenlijke theatertournee van Acda & De Munnik

Spitsvondige teksten, rijke melodieën en sprankelende samenzang. Je hoeft maar één fragment van hun pakkende liedjes te horen en je herkent direct het unieke geluid van het duo Acda & De Munnik. Zij vormden twintig jaar lang een van de meest succesvolle duo’s uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Thomas Acda en Paul de Munnik maakten in totaal acht studioalbums (met inmiddels onsterfelijke hits als Niet of nooit geweest en Het regent zonnestralen) en brachten meerdere live-concerten en theaterprogramma’s uit. In totaal zijn er zo'n 2 miljoen(!) exemplaren van verkocht en bereikten de albums vijf keer de platinastatus, twee keer dubbelplatina en twee keer de goudstatus! In 2015 verzorgden Acda & De Munnik een afscheidstournee, die werd afgesloten met een reeks optredens op een van de mooiste podia van Nederland: theater Carré in Amsterdam. De 2 uur durende sfeervolle registratie van die allerlaatste concerten - met zowel nieuw werk als de bekende oudere hits - vind je terug op Acda & De Munnik - Afscheid In Carré. Dit is een onmisbare DVD voor iedere fan!

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN8717344756877
TaalNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur120
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten