Zo Gaat Dat in Rusland

Maria Konjoekova • Paperback (ENG) eci.nl lezers

€25,99

€20,99

Je bespaart 19%

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Maria Konjoekova's Zo gaat dat in Rusland, of hoe te leven tussen Russen is niet alleen een grappige, vol zelfspot geschreven handleiding voor het dagelijks leven in Rusland, het is ook een scherpzinnige en praktische gids voor het doorgronden van een land en van mensen die we vandaag de dag overal ter wereld kunnen tegenkomen.

Maria Konjoekova's Zo gaat dat in Rusland, of hoe te leven tussen Russen is niet alleen een grappige, vol zelfspot geschreven handleiding voor het dagelijks leven in Rusland, het is ook een scherpzinnige en praktische gids voor het doorgronden van een land en van mensen die we vandaag de dag overal ter wereld kunnen tegenkomen. Waar komen onze meningen en vooroordelen eigenlijk vandaan? De schrijfster onderzoekt de culturele eigenaardigheden, waarvan het Russische leven doortrokken is, en geeft ook een verklaring voor de stortvloed aan ongebreidelde Russische emoties in alle mogelijke situaties. Zo rekent ze moeiteloos af met de vele misvattingen die er over de Russen bestaan en kweekt op humoristische wijze begrip voor hun, in Westerse ogen, soms onbegrijpelijke gedrag.

Konjoekova wil met haar boek preken noch bekeren, ze beoogt daarentegen een brutaal, maar liefdevol inkijkje te geven in de Russische ziel. Eigenlijk is haar boek een minihandleiding voor de mens in het algemeen.

Details:

Auteur(s)Maria Konjoekova
UitgeverijGlagoslav Publications LTD
ISBN9781909156395
TaalNederlands
UitvoeringPaperback (ENG)
Verschijningsdatum
Afmetingen204 x 128 x 21 mm.
Gewicht449 gr.

Recent bekeken producten