Maak een nieuwe boekenlijst

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Toast

Easy enough for breakfast, yet suitable for brunch, lunch, dinner and even dessert, the possibilities of heaping beautiful seasonal ingredients on bread are limitless. Organized by season, Toast features 50 recipes from savory to sweet that unleash the power of fresh ingredients and simple techniques guaranteed to impress and satisfy any kitchen audience on any occasion. Award-winning food writer Raquel Pelzel's relatable and accessible recipes span generations and cultures, and shatter expectations of what this humble favorite can be.

Broiled or char-grilled, pan-fried or deep-fried, a good slice of bread is the ultimate platform to showcase your culinary skills. Toast will teach you to simply and effectively wow friends and family with creative, delicious combinations of ingredients from summer tomato salad, or pickled shrimp and avocado, to roasted squash and molten cheese, poached egg and fried pancetta, or even s'mores.

So much more than just bread and butter, toast is experiencing a global renaissance. Professional chefs are seizing on the creative potential of a beautiful canvas of bread and delivering sophisticated culinary masterpieces that showcase their own brilliant palettes. Toast invites home cooks to join the ranks of renowned chefs in their experiments and even brings some of their recipes to life with contributions by 8 celebrity chefs including Hugh Acheson, Deb Perelman (The Smitten Kitchen), Fergus Henderson (St. John) and more.

As simple or as sophisticated as you want it to be, yet always comforting and nourishing, Toast is perfect for those looking for seasonal, market-inspired recipes, or gourmet treats presented in an approachable manner.

With something for every palate and occasion, this is the ideal book for new and seasoned cooks alike as well as everyone from college students and recent graduates to newlyweds and empty nesters.

Artisanal toast is a hit in the media with features on Today, GMA, and NPR, and on the pages of The New Yorker, San Francisco Chronicle, Guardian, and Bon Appétit.
15,99 
19,95  
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
15,99  
19,95  
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

Vergelijkbaar

Meer van deze auteur
  • Auteur(s) : Raquel Pelzel
  • Uitgeverij : Phaidon
  • ISBN : 9780714869551
  • Taal : Engels
  • Uitvoering : Paperback (ENG)
  • Aantal pagina's : 120
  • Verschijningsdatum : 01-01-2015
  • Afmetingen : 254 x 180 x 17 mm.
  • Gewicht : 516 gr.