The New Patissiers

Olivier Dupon • Hardcover (ENG)



Je bespaart 19%

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

This mouthwatering book presents 38 of the finest pastry chefs working worldwide today, together with samples of their glorious, highly sophisticated confections. Some of the chefs are up-and-coming, others are well established; all are innovative pioneers in a uniquely appealing creative field. Profiles of each pâtissier include an informative biography giving a sense of their individual style. Also included are scores of recipes for world-class cakes, tarts, biscuits, petits fours, plated desserts, pastries, confectionery, chocolate, ice creams and sorbets, with a final chapter focusing on the lavish sugar-paste world of celebratory cakes. Offering a wealth of inspiring and delicious material, this book is a must for professional pastry chefs, keen amateurs and anyone interested in the gourmet lifestyle.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review


Auteur(s)Olivier Dupon
UitgeverijThames & Hudson
UitvoeringHardcover (ENG)
Aantal pagina's288
Afmetingen306 x 243 x 30 mm.
Gewicht2008 gr.  

Recent bekeken producten