André Chiang • Hardcover (ENG)



Je bespaart 20%

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Headed up by chef-owner André Chiang, Restaurant André's menu centres around his 'Octaphilosophy' taking into account Chiang's eight elements of gastronomy: salt, texture, memory, purity, terroir, south, artisan and uniqueness.

Octaphilosophy, explores one year in his restaurant. Including snacks, mains and sweets over each season, and the stories and processes behind each dish, Chiang will share his unique approach to food combining the technical precision of Asian gastronomy with the Western culinary preference for produce, producers and seasonality.

Heavily illustrated with photos of the working kitchen, and the final results, Octaphilosophy will be one of the first cookbooks to capture the emerging gastronomic scene in Asia and its leading proponent.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review


Auteur(s)André Chiang
UitvoeringHardcover (ENG)
Aantal pagina's304
Afmetingen297 x 221 x 33 mm.
Gewicht1566 gr.  

Recent bekeken producten