Maak een nieuwe boekenlijst

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Larousse Book of Bread

The Larousse Book of Bread features more than 80 home baking recipes for breads and pastries from two of France's most trusted authorities. From traditional Boule and Cob and specialty Ryes and Multigrains, to gluten-free Organic Sour Doughs and Spelts and sweet Brioches, Kayser's easy-to-follow recipes feature detailed instructions and step-by-step photography. No matter if you are creating quick and simple Farmhouse Breads or gourmet treats like Croissants and Viennese Chocolate Bread, with it's unique structure and a comprehensive guide to techniques, ingredients and equipment, The Larousse Book of Bread is the ideal baking resource for both home cooks and professionals.
23,99 
29,95  
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
23,99  
29,95  
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • Auteur(s) : Eric Kayser
  • Uitgeverij : Phaidon
  • ISBN : 9780714868875
  • Taal : Engels
  • Uitvoering : Paperback (ENG)
  • Verschijningsdatum : 01-01-2015
  • Afmetingen : 277 x 187 x 33 mm.
  • Gewicht : 1244 gr.