Weg zonder genade-   eReader eBook

John Hart • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.

Weg zonder genade is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Rechercheur Elizabeth Black wordt geconfronteerd met haar verleden in de nasleep van een bruut schietincident. Een jongen met een pistool staat te wachten op de man die zijn moeder vermoordde. Na dertien jaar in de gevangenis komt een goede politieman vrij. Maar voor hoelang? En op het altaar van een verlaten kerk, ver weg op een heuvel, is het onvoorstelbare net gebeurd. Dit is een stad aan de rand van de afgrond. Dit is een weg zonder genade. Weg zonder genade is een prachtig geschreven thriller vol spanning, geheimen, verraad en onverwachte wendingen, die de lezer vanaf de eerste bladzijde dwingt door te lezen. John Hart is de enige auteur die voor opeenvolgende boeken de prestigieuze Amerikaanse Edgar Award won. Eerdere titels als Het ijzeren huis waren wereldwijde bestsellers. ‘Groots, heftig en onmogelijk weg te leggen, op de eerste pagina was ik verkocht. John Hart is een meesterlijke verhalenverteller.’ Harlan Coben ‘Ik kon niet wachten om zijn volgende boek in handen te krijgen. Ik werd niet teleurgesteld, Weg zonder genade is een triomf.’ Corban Addison ‘De proloog is hartverscheurend en de volgende hoofdstukken zuigen je naar binnen als materie in een zwart gat. Lees dit boek!’ David Baldacci

Dit boek in de pers

Als iets Harts schrijftalent bevestigt, is dat zijn ambachtelijke plottechniek. Je krijgt de indruk dat hij de intrige al in detail had uitgedacht toen hij de eerste zin typte.  
Het Parool  

John Hart weet ons tot het einde aan zijn verhaal te kluisteren.  
Hebban.nl  

Edgar Award-winnaar John Hart (Het ijzeren huis) onderzoekt hoe de menselijke veerkracht en het vertrouwen in de medemens op de proef worden gesteld na hartverscheurend verraad.  
Publishers Weekly  

Onvergetelijk  
DAILY MAIL  

De proloog is hartverscheurend en de volgende hoofdstukken zuigen je naar binnen als materie in een zwart gat. Lees dit boek!  
DAVID BALDACCI  

Groots, heftig en onmogelijk weg te leggen, op de eerste pagina was ik verkocht. John Hart is een meesterlijke verhalenverteller.  
HARLAN COBEN  


Reviews & recensies

Wat een waanzinnig goede thriller. Must read voor de liefhebbers van Karin Slaughter!

Elizabeth Black is tijdelijk geschorst als rechercheur nadat  ze bij het bevrijden van een ontvoerd en misbruikt meisje de twee daders met een enorme hoeveelheid kogels heeft gedood. Op dat moment wordt ex-agent Adrian Wall na dertien jaar gevangenis vrijgelaten. Wanneer in een verlaten kerk een  dode vrouw wordt gevonden, verdenkt de politie meteen Adrian. Elizabeth is altijd in zijn onschuld blijven geloven en besluit Adrian te helpen. Dan volgen alle gebeurtenissen elkaar in sneltreinvaart op… Nagelbijtend spannend, duister, gruwelijk en niet weg te leggen. Het is ongelofelijk knap hoe John Hart deze thriller heeft geschreven. Ondanks de vele verhaal lijnen is het gemakkelijk te volgen en raak je verstrikt in een web van leugens en corruptie. En telkens als je denkt te weten hoe alles in elkaar steekt, verrast John Hart je weer met een totaal nieuwe wending in het verhaal. Must read voor de liefhebbers van Karin Slaughter!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over politiezaken
  • verzwegen zaken

Details:

Auteur(s)John Hart
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Henny van Gulik
ISBN9789024572984
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's395
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte916 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten