Waarheen je ook vlucht-   eReader eBook

Elizabeth Haynes • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Niemand gelooft Catherine als ze wordt bedreigd door haar aantrekkelijke en charmante vriend Lee. Hij probeert absolute controle over haar leven te krijgen en manipuleert haar vrienden. Volledig op zichzelf teruggeworpen, bedenkt ze een plan om te ontsnappen aan haar dubieuze geliefde een plan waarvan ze de uitvoering ternauwernood overleeft. Enkele jaren later probeert Catherine in een andere stad haar leven opnieuw op te bouwen en het verleden achter zich te laten. Langzaam maar zeker leert ze weer op zichzelf te vertrouwen en krijgt ze haar dwangmatige obsessies onder controle. Maar altijd blijft de angst bestaan dat ze Lee ergens weer zal tegenkomen

Dit boek in de pers

De kracht van Waarheen je ook vlucht zit vooral in de opbouw van het verhaal en de manier waarop het door obsessies verstoorde dagelijks leven van de hoofdpersoon invoelbaar wordt gemaakt. Haynes maakt er een bloedstollende finale van.  
Leeuwarder Courant  

Controleer de sloten op je deuren en ramen en geef je over aan deze obsessieve thriller!  
Karin Slaughter  

Haynes overtuigt met deze verontrustende psychologische thriller over huiselijk geweld en obsessie.  
The Guardian  


Reviews & recensies

Een beklemmende, realistische pageturner die getuigt van groot inlevingsvermogen van de auteur

Het ijzersterke debuut van Elizabeth Haynes houdt zich staande tussen verhalen van ervaren thrillerauteurs. Een van de beste thrillers die ik ooit heb gelezen en dat is een groot compliment. Wat me zo greep aan dit boek is het realistische aspect van dit verhaal. De hoofdpersoon Cathy wordt tot over haar oren verliefd op een lieve, gevoelige, charismatische man, Lee. Totdat blijkt dat deze man twee gezichten heeft, verbaal en fysiek gewelddadig, manipulatief op een vreselijk manier. De spontane, enthousiaste Cathy verandert in een doodsbang vogeltje. Onherkenbaar voor de vrienden van vroeger. Het verhaal springt vier jaar vooruit en we leren haar kennen als een vrouw met een heftige vorm van dwangneurose, achtervolgt door haar verleden. Gevangen in een leven, waar ze niet uit lijkt te komen. En als lezer zie je ook geen uitweg, je huivert met haar mee. Beeld ze zich van alles in of is Lee inderdaad nog altijd onzichtbaar aanwezig in haar leven? Een uiterst geloofwaardig verhaal, beklemmend en niet weg te leggen. Door dit boek ben ik fan van Elizabeth Haynes geworden!

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Elizabeth Haynes
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023469865
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's448
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte4189 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten