Vrees Me-   eReader eBook

Tahereh Mafi • eBook eci.nl lezers

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 4 dagen geleden.

Vrees Me is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Je kunt me niet aanraken,' fluister ik. Ik lieg, maar dat zeg ik niet. Hij kan me aanraken, maar dat zal ik nooit vertellen. Raak me alsjeblieft aan, is wat ik wil zeggen. Er gebeuren dingen als mensen me aanraken. Vreemde dingen. Slechte dingen. Dode dingen. Niemand weet waarom de aanraking van Juliette dodelijk is, maar Het Herstel heeft grootse plannen met haar. Ze willen haar gebruiken als wapen in hun strijd voor een alleenheerschappij. Maar Juliette heeft haar eigen plannen. Ze vindt voor het eerst in haar leven de kracht om terug te vechten, en om aan een toekomst te denken met de jongen van wie ze dacht dat ze hem voor altijd kwijt was. "Verslavend, heftig en vol romantiek. Ik ben jaloers. Ik kon het niet wegleggen." - Lauren Kate, bestsellerauteur van de Fallen-serie

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een ongewoon eng boek met een bijzondere schrijfstijl. Lekker griezelen…

Het eerste wat me opviel bij het openslaan van dit boek was de bijzondere schrijfstijl. Je zit in het hoofd van hoofdpersonage Juliette en stabiel is ze niet te noemen. Af en toe zijn er zinnen doorgestreept of woorden dikker gedrukt om het verloop van Juliettes gedachten te beschrijven. Dit werkt ontzettend goed. Halverwege het boek leefde ik met Juliette mee zoals ik nog nooit met een hoofdpersoon heb meegeleefd! Alles en iedereen wie haar aanraakt sterft en een sluwe organisatie genaamd Het Herstel wil haar voor hun karretje spannen. Stukje bij beetje kom je erachter wat er is gebeurd met de wereld, en hoe alles in elkaar zit. Het mysterie zit zo goed in elkaar dat ik wel door moest lezen! Ik ben zelden zo gegrepen door een verhaal. Hulde aan de auteur!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Tahereh Mafi
UitgeverijBlossom Books
Vertaler(s)Merel Leene
ISBN9789020632712
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's262
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte386 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieTouching Juliette
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten