Vlaanderen 2055-   eReader eBook

Jonathan Holslag • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Vlaanderen 2055 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Om vooruit te komen moeten we innovatief zijn, maar we durven niet meer te dromen van een betere toekomst. Toch moedigt Jonathan Holslag aan om juist dat te doen: te dromen en te blijven streven naar vooruitgang en naar een betere samenleving.

In dit essay maakt Holslag dit concreet voor zijn eigen regio, Vlaanderen, en toont hij dat Europese gewesten wel degelijk een verschil kunnen maken als ze groots denken.

Holslag daagt de lezer uit mee te reizen naar de nabije toekomst, naar een ideale samenleving waar het goed toeven is, alvorens uitgesproken pragmatisch de weg ernaartoe te bepalen en bijzonder concreet te beschrijven welke hervormingen nodig zijn om daar te geraken – van een slim energiebeleid tot een nieuwe industriepolitiek. Vlaanderen, zo stelt Holslag, zal progressief zijn of het zal niet-zijn.

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over België
  • diepgaande essays

Details:

Auteur(s)Jonathan Holslag
UitgeverijDe Bezige Bij
ISBN9789023493969
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's86
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1088 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten