Trofee-   eReader eBook

Steffen Jacobsen • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In de erfenis van een Deense industrieel duikt een dvd op met belastende opnames van een mensenjacht. Privé-detective Michael Sander krijgt de opdracht de nabestaanden op te sporen, maar stuit daarbij op de sinistere geheimen binnen de familie Caspersen. Politiecommissaris Lene Jensen onderzoekt ondertussen de vermeende zelfmoord van veteraan Kim Hansen. Zijn vrouw vermoedt dat hij vermoord is en Lenes onderzoek leidt haar een wereld binnen van machtsmisbruik en onvoorwaardelijke vriendschap. Wanneer Lenes dochter ingezet wordt als chantagemiddel, moeten Michael en Lene samenwerken om hun geliefden te beschermen.

Steffen Jacobsen (1956) wordt door critici geroemd in vergelijking met Mankell en Larsson. Jacobsen woont in Birkerød, Denemarken.

Dit boek in de pers

Niet voor angsthazen, deze thriller. (…) Het verhaal schiet van extreem en griezelig naar je eigen keuken of je Ikeabank. Daarom is het zo eng! Ik geef een 9,5.  
LIBELLE  

Wat een gruwelijk goed uitgewerkte thriller. De spanning stuitert van de pagina's en verschaft een kippenvel veroorzakend leesplezier.  
NOORDHOLLANDS DAGBLAD  

Geraffineerde plot.  
JYLLANDS-POSTEN  

De spanning brult van de pagina’s.  
EKSTRA BLADET  


Reviews & recensies

Scandinavische thriller van topniveau over misbruik en gruweldaden. Voor de fans van Stieg Larsson

Een geweldige Scandinavische thriller! Die Scandinaviërs schrijven veel geweldige thrillers en Jacobsen is daarop geen uitzondering. Er wordt een dvd'tje gevonden met een gruwelijke inhoud: een mensenjacht. Michael Sander, privédetective, spoort de nabestaanden op en stuit daarbij op een familiegeheim dat de zaak in een ander licht stelt. Ondertussen is agente Lene Jensen met het onderzoeken van een zelfmoord bezig. Deze zelfmoord kan wel eens te maken hebben met het onderzoek van Sander. Het verhaal wordt meesterlijk verteld, en de plotlijnen komen uiteindelijk briljant bij elkaar. Een thriller die met zorg is geschreven door een echt prof! Steffen Jacobsen mag zich, wat mij betreft, scharen bij de grote meesters als Stieg Larsson.

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over machtsmisbruik
  • spanning uit Scandinavië

Details:

Auteur(s)Steffen Jacobsen
UitgeverijCargo
ISBN9789023486442
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's448
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1181 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieLene Jensen & Michael Sander
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten