Tot in lengte van dagen-   eReader eBook

Danielle Steel • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Tot in lengte van dagen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Auteur: Danielle Steel,br> Titel: Vrienden voor het leven
Ondertitel: Kunnen geliefden elkaar weer vinden in een ander leven?

Bill, een jonge advocaat in New York, gaat zijn droom achterna: hij wordt predikant. Zijn vrouw gaat met hem mee naar het platteland, ver van de stadse glamour.
Bijna veertig jaar later begint Robert een uitgeverij. Hij zoekt naar een bestseller. Algauw vindt hij een prachtige roman, die in het geheim geschreven is door Lillibet, een jonge Amish vrouw.
Kan Lillibet haar roman wel publiceren? Daarmee loopt ze het risico uit haar gemeenschap verbannen te worden. Maar ze wordt onweerstaanbaar aangetrokken door de man die haar stem heeft gehoord

Danielle Steel heeft inmiddels 85 romans geschreven. Het zijn bestsellers, die verkocht worden in bijna 50 verschillende landen. Meer dan 20 van haar boeken zijn verfilmd voor televisie. Ook in Nederland en Vlaanderen zijn haar romans razend populair.
www.daniellesteel.com
`Het boek maakte me aan het lachen, en aan het huilen. Dit boek is gewoon prachtig. Goodreads, 4 sterren
`Dit is echt een uniek, emotioneel, magisch en speciaal boek dat het verdient om gelezen te worden. Goodreads, 5 sterren

Reviews & recensies

De liefde is eeuwig in de nieuwe Danielle Steel!

Danielle Steel is al een merk op zichzelf, maar toch weet zij zichzelf keer op keer te bewijzen. Ook Tot in lengte van dagen is weer een meesterwerkje over de liefde. Het verhaal begint met Bill en Jenny, een jurist en een styliste. Het is liefde op het eerste gezicht. Magische liefde zelfs. Samen ontsnappen ze aan hun drukke levens en kiezen ze voor hun dromen en voor de liefde. Jaren later, in 2013, komt uitgever Bob in contact met het Amishmeisje Lillibet. Er is iets bijzonders tussen hen. Heeft de liefde van Bill en Jenny zichzelf opnieuw uitgevonden in Bob en Lilli? Een prachtig verhaal over de onsterfelijkheid van liefde. Roman die je grijpt, ongelooflijk mooi!

Bekijk alle reviews van Maartje 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over het hiernamaals
  • romans over de liefde

Details:

Auteur(s)Danielle Steel
UitgeverijLuitingh Sijthoff
ISBN9789021809069
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte517 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten