The Witcher - De Laatste Wens & Het Zwaard der Voorzienigheid-   eReader eBook

Andrzej Sapkowski • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 6 dagen geleden.

The Witcher - De Laatste Wens & Het Zwaard der Voorzienigheid is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Andrzej Sapkowski, The Witcher 1: De laatste wens & Het zwaard der voorzienigheid

`Toen eindelijk de dag kwam waarop ik Kaer Morhen mocht verlaten ben ik eropuit getrokken. Ik had toen al mijn medaillon, kijk, dit hier. Het teken van de School van de Wolf. Ik had ook twee zwaarden: een zilveren en een van ijzer. Behalve deze zwaarden droeg ik ook nog overtuiging bij me, geestdrift, motivatie en... geloof. Het geloof in het feit dat ik nodig en nuttig ben. Want de wereld, Iola, zit vol monsters en bestiën, en mijn opdracht is om hen te beschermen voor wie deze bestiën een bedreiging vormen.'

Dit zijn de woorden van Geralt van Rivia. Hij is The Witcher, de hekser, een bijzonder soort magiër die is opgeleid om alles en iedereen die door het kwaad zijn voortgebracht te bestrijden. En hier begint zijn levensverhaal, in korte episoden verteld. De verhalen staan los van elkaar, maar zijn via enkele rode draden met elkaar verbonden. Zo komt telkens Geralts geliefde, de heks Yennefer, terug, die wel van hem houdt, maar niet met hem wil leven. En daar heeft ze goede redenen voor...

Andrzej Sapkowski (1948) studeerde economie. Zijn fantasy-cyclus over de tovenaar Geralt is een internationale bestseller waarvan videogames, televisieseries en een graphic novel zijn gemaakt. Zijn werk verschijnt in veertien landen in vertaling.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Het begin van een van de beste fantasyseries

The witcher is een van de bekendste fantasyseries van het moment – en dat heeft deze serie ook verdiend! Het meerdelige werk van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski is al jaren een gerenommeerde serie, maar is pas echt bekend geworden na de populaire gelijknamige videogames. In The witcher komen de beginselen van Hekser Geralt tot stand. De magische huurling reist zijn wereld rond om te jagen, te vechten, maar vooral om te beschermen. In dit boek worden zijn reizen in korte delen uiteengezet. Steeds meer begin je een beeld te vormen van het leven van Geralt van Rivia, en dat is een gruwelijk plaatje. Zijn wereld is hard, wreed en duister, maar oh zo mooi. Andrzej Sapkowski schreef een geweldige serie die ik iedereen kan aanraden!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Andrzej Sapkowski
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
Vertaler(s)Corry van Bree, Karol Lesman
ISBN9789024564002
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's706
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1280 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieThe Witcher
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten