The power of the heart-   eReader eBook

Arnoud Fioole, Baptist de Pape • eBook

€ 8,99

Direct downloaden

The power of the heart is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

LET OP!: Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers The Power of the Heart brengt de kracht, de wijsheid, de liefde en de intelligentie van ons hart op een volkomen vernieuwende wijze onder de aandacht. Wat hebben Paulo Coelho, Isabel Allende, Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Maya Angelou met elkaar gemeen? Ze onderkennen de noodzaak van het luisteren naar je hart. Auteur Baptist de Pape sprak met hen en nog vele anderen. Hij creëerde een boek met een verrassende wetenschappelijke en spirituele onderbouwing dat aan het begin staat van een onstuitbare internationale beweging: laat je hart je gids zijn. Vind je ware potentie en je geluk, leef dichter bij je intuïtie. Coelho, Allende, Tolle, Chopra en Angelou inspireren, De Pape overtuigt.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Leven in het nu, je hart open stellen.

Voor alle hart-mensen en hersen-mensen. Het gebeurt maar weinig dat je een boek leest en dat je er drie weken later nog over nadenkt. Ik las The Power of The Heart (de Kracht van het Hart) van Baptist de Pape en ik had dagenlang stof voor discussie. Het boek is net verschenen. In feite komt het hier op neer: De Pape beweert dat je mensen hebt die vanuit hun hersens leven en mensen die vanuit hun hart leven.Een hart dat liefheeft, zegt hij, produceert meer DHEA (hormonen die levenskrachtiger maken) en minder stress hormonen. Het maakt ook stoffen aan die tegen infecties beschermen. En, als je je hart opent, kom je vanzelf in emoties terecht die zowel je hersenfuncties als je lichaam positief beïnvloeden. Het Institute of Heart Math beschrijft dat het hart een elektromagnetisch veld om zich heen heeft. Een veld 5000 keer krachtiger dan het elektromagnetisch veld om de hersenen. Om te leren vanuit je hart te leven, staan er allerlei oefeningen in het boek. Nuttige oefeningen, waar ik heel veel aan had. Vraag niet altijd: ’Maar wat nou als’….(ik neerstort met het vliegtuig, ik dat werk niet aankan, de kinderen niet te handelen zijn, mijn partner anders is dan ik verwachtte). Zinloos. Denk: dat zien we dan wel weer. De realiteit is altijd anders, en je zorgen maken over iets wat nog niet gebeurd is, slaat nergens op. Leven in het nu, je hart open stellen. Voor alle hart-mensen en hersen-mensen.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over inspiratie
  • persoonlijke spiritualiteit

Details:

Auteur(s)Arnoud Fioole, Baptist de Pape
UitgeverijKosmos Uitgevers
ISBN9789021557861
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's434
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte19753 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten