Superjuffie in de soep-   eReader eBook

Janneke Schotveld • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Superjuffie in de soep is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Janneke Schotveld, auteur van de Superjuffie-serie, schrijft het Kinderboekenweekgeschenk 2017! Superjuffie in de soep heeft de Pluim van de Nederlandse Kinderjury 2015 gewonnen!

Het is al de tweede keer in korte tijd dat er bijna een dier stikt in een stuk plastic dat in de zee drijft. Juf Josje en de kinderen besluiten daar iets tegen te doen, maar meester Snor vindt dat helemaal geen goed plan. Hij vindt dat juf Josje de kinderen te veel opjut, en houdt haar nog beter in de gaten dan anders. Het is vreselijk moeilijk om steeds weer nieuwe smoezen te verzinnen. De dag dat meester Snor haar gaat ontslaan lijkt steeds dichterbij te komen. Ook al is de dreiging groot, Superjuffie vliegt toch weg om een bruinvis in nood te redden. Maar kan ze eigenlijk wel zo lang onder water blijven?


Reviews & recensies

Een spannend en leerzaam verhaal!

Een spannend verhaal over juf Josje! Er drijft steeds plastic in de zee waardoor de dieren bijna stikken. Juf Josje wil hier samen met de kinderen iets aan doen, maar wordt tegengehouden door de gemene meester Snor. Wat nu? Juf Josje en de kinderen besluiten toch, achter de rug om van meester Snor, het probleem aan te pakken. Het verhaal is ontzettend spannend en zeer geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar oud. Het allermooiste aan Superjuffie in de soep is natuurlijk dat het bewustzijn omtrent milieuproblematiek creëert. Dus zowel een mooi en spannend verhaal als een goede boodschap! Zo hoort het! Een echte aanrader voor ouders, en vanaf 9 jaar kan het door het kind zelf ook goed worden gelezen. Leerzaam en leuk!

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Janneke Schotveld
IllustratorAnnet Schaap
UitgeverijVan Holkema & Warendorf
ISBN9789000333301
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's98
LeeftijdsindicatieVanaf 7 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte6602 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieSuperjuffie
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten