Stommelen stampen slaan-   eReader eBook

Sara Baume • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

Stommelen stampen slaan is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De zonderlinge zevenenvijftigjarige Ray, ‘te oud om opnieuw te beginnen, te jong om de moed op te geven’, neemt de even zonderlinge zwerfhond Eenoog in huis. Eenoog is vals maar een goede rattenvanger. Allebei zijn ze gewend alleen te zijn, maar al snel bouwen ze een gemeenschappelijk leven op. De seizoenen volgen elkaar op en de vriendschap verdiept zich, tot Eenoog zich in de nesten werkt en Ray geen andere mogelijkheid ziet dan met zijn metgezel op de vlucht te slaan.

Reviews & recensies

Een verrassend leuk verhaal!

Het debuut van de Ierse schrijfster Sara Baume mag er zijn, aldus de jubelende literaire pers. Nieuw in het wereldje is Baume niet helemaal, want in 2014 won ze -in een pub, hoe kan het in Ierland ook anders- de Davy Byrnes Award voor haar korte verhaal Solesearcher. O ja, en vijftienduizend euro. Of dat nu handig is in een kroeg? Maar wellicht zegt die vraag meer over mij dan over Baume. Afijn, in ‘Stommelen stampen slaan’ sluit de 57-jarige ietwat autistische Ray vriendschap met de uit een asiel afkomstige hond Eenoog. Beiden houden ze van routine, hebben het nodige meegemaakt én ze zijn alleen op de wereld waar ze overigens niet echt een probleem mee lijken te hebben. Maar nu ze elkaar hebben gevonden en door een noodlottig voorval op de vlucht zijn geslagen, staat hun zonderlinge bestaan op z’n kop. Een verrassend leuk verhaal, dat soms iets doorslaat in zijn gedetailleerde beschrijvingen. Maar je vergeeft het de schrijfster snel, omdat ze het keer op keer zo mooi verwoordt!

Bekijk alle reviews van Art Rooijakkers 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over honden
  • feelgood romans

Details:

Auteur(s)Sara Baume
UitgeverijQuerido
Vertaler(s)Jan Willem Reitsma
ISBN9789021400235
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's180
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1108 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten