Steve Jobs. Waanzinnig goed-   eReader eBook

Jessie Hartland • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Steve Jobs. Waanzinnig goed is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

DIT IS EEN EPUB-3 BESTAND MET EEN FIXED LAYOUT, NIET ELKE EREADER IS HIERVOOR GESCHIKT. CONTROLEER OF UW EREADER GESCHIKT IS VIA DE FABRIKANT. AANBEVOLEN DOWNLOAD VIA WIFI IVM GROOTTE. De grafische biografie van Steve Jobs Hij begon Apple Computer in de garage van zijn ouders en het werd het duurste bedrijf ter wereld. Hij bedacht de iPod en de iPhone, coole producten die we niet meer kunnen missen. Hij stond aan de basis van bekroonde films als Toy Story en Finding Nemo. Hij was een techno-geek, een kunstenaar en hij maakte zijn opleiding niet af. Hij hield NIET van regeltjes. Hij vertrouwde op zijn intuïtie en volgde zijn hart. Hoe werd hij de beste zakenman ter wereld? In deze inspirerende biografie voor jong en oud lees je hoe Steve Jobs de wereld veranderde en wat hem maakte tot wat hij was: waanzinnig goed. Jessie Hartland is illustrator, kunstenaar en schrijver. Ze woont in New York.

Dit boek in de pers

Hartland wijdt gedenkwaardige bladzijden aan het vaak ondraaglijke perfectionisme van de man achter de iMac, iPod, iPhone en iCloud (...)  
De Volkskrant  

Grappig voor ouderen, maar heel informatief voor jongeren (...).  
Het Parool  

Hartland schetst Jobs leven in een mooi uitgegeven stripboek, een zogeheten grafische biografie. Het is natuurlijk al eerder gedaan, een biografie. Maar dit boek is anders.  
Hebban.nl  

Grafisch genot. (...) Zijn levensverhaal leest als een modern sprookje. Maar dat niet alleen. Het is ook een geschiedenis van de digitale wereld (...). Dubbel interessant om te lezen dus!  
KIDSWEEK  

In een vlotte teken- en schrijfstijl laat hartland het leven van Steve Jobs aan de lezer voorbij trekken, waarbij ze en passant ook de belangrijkste technologische ontwikkelingen van de afgelopen vier decennia behandelt. Lekker leesvoer, niet alleen voor Apple-fans.  
COMPUTER IDEE  

Details:

Auteur(s)Jessie Hartland
UitgeverijLuitingh Sijthoff
ISBN9789024567867
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's242
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte120044 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten